Connect with us
Victor Slav a intrat în politică. Soțul Biancăi Drăgușanu s-a înscris în PRU

Știri

Victor Slav a intrat în politică. Soțul Biancăi Drăgușanu s-a înscris în PRU

Victor Slav a decis să intre în politică. Soțul Biancăi Drăgușanu a ales să facă parte Partidul România Unită. Fostul prezentator tv a făcut anunțul prin intermediul paginii sale de socializare.

„Am decis să mă alătur Partidului România Unită pentru că și eu sunt unul dintre românii care cred că trebuie să avem grijă de țara noastra, de cetățenii săi și de resursele naturale atât de prețioase. Sunt un om tânăr, am 36 de ani, de curând am devenit tată și consider că a venit rândul generației noastre să se implice. Nu mai acceptăm să ni se spună că România are o generație pierdută, nu mai acceptăm să ni se spună din afara țării cum ar trebui noi să ne trăim viața la noi acasă!

Mă voi lupta pentru ca în România să fie interzise defrișarea pădurilor și exportul de lemn neprelucrat și pentru a se spune stop vânzării pământului către străini. Sunt decis să pun și eu umărul la efortul de a construi o țară sigură și prosperă pentru copiii noștri.”, a scris Victor Slav pe pagina sa de socializare.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Relația lor nu a fost una lipsită de suișuri și coborâșuri. Cei doi au divorțat, apoi s-au împăcat și par să fie fericiți împreună.

Citește și: La patru ani de la nunta cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a făcut ASTA! Fanii au reacționat

În urmă cu câteva luni, Bianca mărturisea într-un interviu acordat pentru cancan.ro că ea și Victor și-au iertat greșelile trecute.

„Evident ca m-a iertat daca se trezeste langa mine, putea doar sa adoarma si sa ma trezesc singura Cu totii gresim si eu sunt un om asumat si nu e vorba neaparat de vreo iertare, el m-a iertat de mult. Si eu l-am iertat, nu doar eu am gresit”, spunea Bianca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top