Connect with us

Știri

VIDEO: Acesta este CEL MAI BUN FILM AL ANULUI. Ce parere aveti?

„Mad Max: Fury Road”, in regia lui George Miller si interpretat de Charlize Theron si Tom Hardy, a fost ales cel mai bun film al anului de asociatia National Board of Review (NBR), potrivit unui comunicat de presa citat de EFE.

Asociatia National Board of Review a fost fondata in 1909 si reuneste cineasti, academicieni si profesionisti din industria filmului.

VIDEO: Imagini de senzatie – O nunta a fost filmata de…un catel

TRAILER inedit! Filmul pe care nu il veti vedea niciodata

NBR a decernat mai multe premii printre care se numara premiul pentru cel mai bun regizor, premiul pentru cel mai bun actor, premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat, premiul pentru cea mai buna actrita, etc.

Acestia au fost cei care au luat marile premii :

Premiul pentru cel mai bun regizor a fost revendicat de Ridley Scott, pentru ,,The Martian”.

Protagonistul filmului, Matt Damon, a primit premiul pentru cel mai bun actor, iar Drew Goddard, care semneaza scenariul, a primit premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Pentru premiul pentru cea mai buna actrita a fost revendicat de Brie Larson pentru ,,Room”, in timp ce premiile pentru cei mai buni actori in rol secundar au fost decernate lui Sylvester Stallone (Creed) si Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight). Filmul lui Quentin Tarantino a primit si trofeul pentru cel mai bun scenariu original.

Politistii cer boicotarea filmelor lui Quentin Tarantino. Vezi de ce

,,Inside Out” a luat premiul pentru cel mai bun film de animatie, in timp ce Abraham Attah si Jacob Tremblay au fost desemnati cei mai buni actori debutanti in ,,Beasts of No Nation” si respectiv ,,Room”. A fost premiat si documentarul ,,Amy”, despre regretata artista Amy Winehouse, in timp ce ,,The Big Short” a primit trofeul pentru cea mai buna distributie.

Trofeele, primele care recompenseaza filmele de anul acesta, vor fi inmanate pe data de 6 ianuarie. Anul trecut, NBR a ales ,,A Most Violent Year” drept cel mai bun film al anului, desi pelicula nu a primit nicio nominalizare la Oscar.

Mad Max: Fury Road – Official Main Trailer [HD]

Sursa foto nochedecine.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top