Categorii Știri

VIDEO: Angelina Jolie, dupa operatia de EXTIRPARE A OVARELOR

Angelina Jolie a fost prezenta la gala Kid s Choice Awards, dupa operatia de extirpare a ovarelor. Actrita de la Hollywood a sustinut un discurs emotionant in fata publicului, unde a fost prezenta alaturi de cei doi copii, Shiloh si Zahara, scrie dailymail.co.uk.

Actrita a primit premiul din partea copiilor pentru cel mai bun rol negativ („Maleficient”), dupa care si-a inceput discursul: „Cand eram copil mi se spunea ca eram diferita. Ma simteam incomod, incordata, niciodata nu ma pricepeam sa stau locului sau sa ma integrez.

CITESTE SI: „PENNETTA M-A BATUT O DATA”

Apoi, intr-o zi am realizat ceva ce sper sa realizati cu totii: a fi diferit este bine. Poate ca nu va integrati. Fiti voi insiva. Iar atunci cand cineva va spune ca sunteti diferiti, doar zambiti si tineti capul sus, fiti mandri”.

Actrita le-a mai spus copiilor prezenti in sala ca putina neastamparare nu le strica, asa cum pot invata anumite lucruri chiar si de la personajul negativ pe care il interpreteaza in „Maleficient”.

Angelina Jolie s-a supus unei intervenii chirurgicale de extirpare a ovarelor pentru ca exista riscul ridicat de a face cancer, dupa ce a suferit o alta operatie pentru prevenirea cancerului la san (mastectomie).

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More