Connect with us

Știri

VIDEO: Conchita Wurst s-a dezbracat in cel de-al treilea videoclip!

Conchita Wurst, cunoscuta si ca „femeia cu barba” de la Eurovision si-a surprins publicul lansand un nou videoclip acum cateva ore la piesa „You are unstoppable”. Este al treilea single pe care il scoate cantareata austriaca ce a socat pe toata lumea anul trecut la concursul european de muzica.

Pe numele real, Thomas „Tom” Neuwirth, Conchita Wurst a devenit in scurt timp un adevarat simbol in muzica fiind cel mai cunoscut gay-icon din categoria drag-queen. Conchita a scos de la castigarea Eurovisionului de anul trecut doua piese apreciate de critici, la care a lansat si videoclipurile: „Heroes” in care apare Vladimir Putin si „You are unstoppable”, cel mai nou hit al artistului.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU A AFLAT DE LA MENAJERE CA MAMA EI VINDEA AUR. CE ISI CUMPARA DIN BANI

Piesa „You are unstoppable” va fi inclusa pe primul album al divei cu barba de la Eurovision, care se va lansa in curand.
conchita wurst 01
Conchita Wurst s-a remarcat la show-ul de talente Starmania din Austria si a devenit in scurt timp una dintre cele mai populare vedete din tara lui Mozart. Cantareata este criticata de persoanele cu credinte conservatoare pentru ca defaimeaza normalitatea insa vedeta vorbeste de fiecare data despre iubire si toleranta, fiind comparata mai in gluma sau mai in serios cu Iisus Hristos.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top