Connect with us

Știri

VIDEO: Daniel Stern, interpretul personajului Marv din „Singur acasa”, ii da replica lui Macaulay Culkin

Cunoscutul actor Daniel Stern, interpretul lui Marv din „Singur acasa”, a intrat din nou in pielea personajului intr-un videoclip inedit, cu scopul de a ii „raspunde” intr-o maniera amuzanta artistului Macaulay Culkin, care a lansat recent un serial online inspirat din celebra comedie.

Sarbatorile de iarna au inceput mai devreme in acest an pentru toti fanii filmului „Singur acasa”, atunci cand Macaulay Culkin si-a reluat, la mijlocul lunii decembrie, rolul care l-a facut celebru. Acesta a „jucat” intr-un scurtmetraj-parodie prin care starul american a anuntat lansarea unui serial online, „DRYVRS”, inspirat din aceasta comedie din anii ’90, potrivit celor de la huffingtonpost.com.

Continuarea seriei „Singur acasa”. Macaulay Culkin, la 35 de ani, este din nou personajul principal

In acel scurtmetraj-parodie, personajul jucat de Macaulay Culkin, Kevin McCallister, a devenit un asasin turbulent, care isi asuma misiunea de a-i opri pe toti spargatorii de locuinte din oras.

Unul dintre personajele negative din „Singur acasa”, Marv,  care este vinovat pentru ceea ce a devenit Kevin in prezent, sufera un atac de panica dupa ce a vizionat clipul lui McCallister.

Cum arata acum MACAULAY CULKIN, actorul care a jucat rolul lui Kevin din „Singur acasa” FOTO

Actorul Daniel Stern, cel care l-a interpretat pe Marv in filmele din seria „Singur acasa”, a publicat recent pe internet un clip in care starul joaca din nou acest rol, pentru a raspunde astfel, intr-o maniera amuzanta, scurtmetrajului lansat de Culkin. In noua inregistrare video, Marv lanseaza un apel la adresa fostului sau partener de faradelegi, banditul Harry (jucat de Joe Pesci, n.r.), implorandu-l sa vina la el acasa si sa il salveze, deoarece Marv a vazut ceea ce a devenit Kevin McCallister, si este complet inspaimantat.

„L-am vazut pe internet! Pustiul ne cauta si vrea sa ne prinda. Vrea sa ii prinda pe toti spargatorii de locuinte si va ajunge si la noi!”, spune, complet ingrozit, Marv.

In mesajul-raspuns lansat de Daniel Stern, personajul Marv sufera de stres posttraumatic, cauzat de toate suferintele pe care micul Kevin McCallister i le-a provocat in filmele din seria „Singur acasa”.

„M-a lovit in cap cu o caramida… cu un fier de calcat… si cu gandaci!”, relateaza Marv, cuprins de panica, adresandu-i-se partenerului sau, Harry Lime. „Pentru Dumnezeu, m-a electrocutat, m-a intors pe dos si acum vine dupa noi si vrea sa ne prinda!”, a adaugat acelasi personaj. Videoclipul se incheie cu o scena in care luminile se opresc, iar Marv este auzit tipand foarte puternic, cuprins de panica, in intuneric.

Momentan, Joe Pesci nu a raspuns acestei invitatii si nu se stie daca Harry Lime, personajul interpretat de el, va veni sa isi salveze prietenul.

Sursa foto reportervirtual.ro

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top