Connect with us

Știri

VIDEO FRESH: Vezi aici productia lui STROMAE pentru piesa CARMEN, in care DEMONIZEAZA reteaua de socializare TWITTER

Stromae a lansat astazi cel mai nou videoclip, la piesa CARMEN. FRESH24 iti prezinta videoclipul care face de cateva minute ravagii pe Internet. Clipul la piesa CARMEN este o animatie regizata de francezul Sylvian Chomet.

Piesa la care Stromae a scos pe piata un nou videoclip astazi face parte de pe albumul „Racine carree”. Chomet, cel care a regizat videoclipul, este considerat unul dintre cei mai buni priceputi sa faca animatii, acesta fiind nominalizat la Academy Awards pentru „The Illusionist” si „The triplets of Belleville”.

CITESTE SI: JAMIE DORNAN ACOSTA FEMEILE PENTRU A-SI INTRA IN ROL

Stromae ironizeaza reteaua de socializare Twitter, aparand in clip sub forma unei animatii, alaturi de pasarea albastra. Videoclipul este destinat tuturor persoanelor care confunda viata sociala cu viata pe Internet, fiind luate la puricat personalitati importante precum Angela Merkel sau Barack Obama dar si oamenii de rand.

Albumul „Racine carree” a fost lansat in anul 2003, insa videoclipul la piesa CARMEN apare abia acum, dupa 12 ani. Acelasi material care s-a vandut in doua milioane de copii pana acum include si celebrele piese „Papaoutai”, „Formidable” si „Toutes les memes”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top