Connect with us
VIDEO Lecţia de viaţă unui bărbat fără un picior. Strânge gunoaiele aruncate aiurea de alţii

Știri

VIDEO Lecţia de viaţă unui bărbat fără un picior. Strânge gunoaiele aruncate aiurea de alţii

Bărbatul, care se mişcă în cârje, a fost surprins adunând într-un sac gunoaiele din spaţiile verzi dintr-o zonă centrală a municipiului Focşani.

Un bărbat fără un picior, care se mişcă în cârje, a fost surprins video, de la balconul unui bloc din Focşani, cum adună gunoaiele aruncate de alţi semeni de-ai noştri.

S-a întâmplat în Focşani, în minipărculeţul de pe strada Brăilei, iar din omagini se vede că bărbatul strânge gunoaiele într-un sac. După ce a adunat deşeurile din perimetrul verde, bărbatul a mers cu ele la pubelele destinate reciclării deşeurilor.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top