Categorii Știri

VIDEO. MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Cearta intre Tudor si mama sa, Luiza

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 6 IANUARIE. MPFM SEZON 5.  Disputa de amploare intre Tudor si mama sa, Luiza. Care este marul discordiei?

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 6 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Sfatul pe care Luiza l-a dat lui Eduard a generat un adevarat conflict intre mama si fiul ei, Tudor. „Lasa sa-i zica ea (Lavinia), nu tu, ca ea e femeia lui. Nu-mi plac chestiile astea”, a rabufnit tanarul atunci cand Luiza l-a sfatuit pe Eduard sa isi ia o camasa in locul tricoului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 6 IANUARIE. MPFM SEZON 5.  Intrebat de Mirela Boureanu Vaida daca a fost deranjat de comentariul Luizei, Eduard a declarat ca pe el nu il deranjeaza, adaugand si ca este posibil ca Tudor sa fie deranjat de stilul direct al Luizei de a spune lucrurile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 6 IANUARIE. MPFM SEZON 5.  Eduard: „Sincer, pe mine nu ma deranjeaza. Probabil Tudor crede ca doamna Luiza are un stil mai direct de a zice si poate il deranjeaza. Pe mine nu ma deranjeaza. Daca e un sfat bun il ascult, daca nu e un sfat bun tot il ascult dar nu il iau in seama.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 6 IANUARIE. MPFM SEZON 5. La randul sau, Tudor a declarat ca mama sa e libera sa faca orice, insa atunci cand ceva il deranjeaza ii va spune: „Mama e libera sa faca orice dar atunci cand ma deranjeaza ii spun. Mama mea a venit sa ma sustina neconditionat, nu sa imi puna anumite conditii sau sa ma traga inapoi de la anumite lucruri. Nu am avut niciodata pe nimeni care sa imi sufle in ceafa. Si ma simt aiurea aici pentru ca stiu ca nu era asa afara.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 6 IANUARIE. MPFM SEZON 5. Luiza a incercat sa isi recunoasca greselile si a confirmat cele spuse de fiul ei: „De cele mai multe ori l-am contrazis si nu l-am sustinut”

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More