Connect with us

Știri

VIDEO – #Selfie69, al doilea film din serie, va fi lansat in anul 2016

 Producatorii comediei #Selfie din 2014 au anuntat lansarea in anul 2016 a filmului #Selfie69. Din distributia celei de-a doua parti fac parte, pe langa actorii care au jucat in primul film, si nume noi precum Maia Morgenstern, Alex Bogdan, Adela Popescu, Loredana Groza, Tolea Cimac sau Antonia.

Filmarile pentru „#Selfie69 „au inceput inca din aprilie 2015. Echipa „#Selfie” s-a intors pe platoul de filmare pentru continuarea lungmetrajului care a avut cel mai mare succes la public in 2014.

CRISTIAN TUDOR POPESCU critica dur noul film din seria RAZBOIUL STELELOR! Citeste aici ce a spus jurnalistul

Cele mai frumoase filmulete care au sensibilizat o lume intreaga!

In plus, cel de-al doilea film ii are in rolurile principale tot pe actorii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali si Alex Calin care pornesc intr-o noua aventura.

Daca in prima parte fetele organizau o escapada inainte de bacalaureat, de data aceasta miza este diferita: Roxi, Yasmine si Ana se reunesc intr-un pariu care le va schimba vietile pentru totdeauna: Care se marita prima in trei zile?

Regia ” #Selfie69 ” este semnata de Cristina Iacob, imaginea filmului este realizata de Barbu Balasoiu, iar scenariul este semnat de Alex Jecu, Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra. Producatorul este Cristina Dobritoiu.

Bugetul filmului este de 900.000 de euro.

VEZI TRAILER-UL FILMULUI #SELFIE69

 

Sursa foto nationaltv.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top