Connect with us

Știri

VIDEO: Truc incredibil! A smuls perii de la o periuta de dinti si apoi i-a bagat in apa fiarta. Iata ce a iesit

Refolosirea obiectelor vechi a devenit noua moda printre cei pasionati de lucruri handmade. Din ce in ce mai mult, lucruri aparent banale, se pot transforma in ceva extraordinar. Este si cazul periutelor de dinti.

Periutele de dinti se gasesc pretutindeni si sunt folosite zilnic de oameni, insa nimeni nu s-a gandit ca dupa ce s-au uzat, primul pas nu este sa le arunci la gunoi, ci sa le refolosesti. Iata cum!

Femeile din intreaga lume adora accesoriile. Fie ca vorbim despre bratari, cercei, inele sau coliere, aceste mici obiecte aduc fericire in viata doamnelor si domnisoarelor. De cele mai multe ori, femeile cumpara aceste produse din magazin sau merg la cineva care este specializat in arta prelucratului pentru a intra in posesia unor bijuterii orginale. Insa foarte usor, accesorii unice pot fi create din banale lucruri la indemana oricui.

Te-ai fi gandit vreodata sa obtii un set de bratari din coada de la periuta de dinti? In filmuletul de mai jos, o tanara pasionata de obiectele handmade arata pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a obtine propria bratara, la tine in casa.

Ce parere ai despre aceasta idee? Ai incerca asa ceva?

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top