Connect with us

Știri

VIDEO Un preot filipinez a fost suspendat dupa ce a tinut slujba de pe un hoverboard

​Un preot din Filipine a fost suspendat de superiorii sai dupa ce a tinut slujba din Ajunul Craciunului pe o placa electrica hoverboard. Desi multi au laudat ideea preotului, mai-marii bisericii catolice nu s-au lasat impresionati si au decis sa-l suspende provizoriu, considerand ca omul lui Dumnezeu a aratat lipsa de respect fata de menirea sa, noteaza BBC. 

Preotul din Filipine a tinut slujba in timp ce se deplasa prin biserica pe micul scuter cu doua roti. Cei din jur au facut poze si filmulete cu, iar imaginile au ajuns sa fie vizionate de milioane de oameni din toate lumea.

Cu toate ca initiativa preotului de a tine slujba pe hoverboard a atras numeroase laude, dioceza romano-catolica din San Pablo nu s-a aratat deloc incantata. Clericii au ajuns la concluzia ca preotul a gresit, iar acum va avea timp sa reflecteze, deoarece este suspendat o perioada de timp.

Oficialii bisericii sustin ca ceea ce a facut preotul reprezinta o lipsa de respect fata de euharistie, un moment care ar trebui tratat cu respect si care nu ar trebui tulburat de incercarea de a atrage cu orice pret atentia.

Pe retelele sociale catolicii mai conservatori au considerat si ei ca preotul a exagerat, insa mai ales tinerii au spus ca ideea de a tine predica pe hoverboard este amuzanta si arata ca oamenii bisericii se pot adapta vremurilor moderne.

Sursa foto sg.news.yahoo.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top