Connect with us

Știri

Vin Diesel, tribut impresionant pentru Paul Walker

Memoria lui Paul Walker a fost cinstita cu cel mai puternic gest din partea colegului de filmari, Vin Diesel. Acesta din urma a anuntat ca numele celui de-al treilea copil al sau va duce numele lui Walker mai departe.

Vin Diesel a declarat recent ca fetita sa, nascuta pe 16 martie, va purta numele colegului si bunului sau prieten Paul Walker, care a murit intr-un accident de masina pe 30 noiembrie 2013.

„I-am pus numele Pauline”, a declarat Diesel, care a adaugat: „El era in sala de nasteri. Nu era persoana la care sa ma gandesc atunci cand am taiat cordonul ombilical al copilului meu decat Paul. Pur si simplu…stiam ca este acolo.”

Vin Diesel, tribut impresionant pentru Paul Walker

Tocmi de aceea, Vin Diesel a decis sa-i puna numele micutei Pauline, pentru a-l avea pe Walker in minte in fiecare zi. „Am simtit ca trebuie sa pastrez memoria lui ca parte a familiei mele si a vietii mele”, a mai declarat actorul.

„Furious 7”, ultimul film in care a jucat Walker, apare in cinema pe 3 aprilie. Diesel a tinut un discurs impresionant la o vizionare de presa din Los Angeles, care a impresionat pana la lacrimi pe cei prezenti la eveniment.

„Legatura pe care voi o vedeti in film este reala”, le-a spus Diesel fanilor lui Walker. „Cand s-a petrecut tragedia, am pierdut cel mai bun prieten, mi-am pierdut fratele”, a continuat acesta.

Dupa cum era de asteptat, „Furious 7” va fi prezentat publicului larg ca un tribut adus lui Pul Walker.

Sursa foto: facebook.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top