Connect with us
madalina dobrovolschi

Știri

Vine barza la Cotroceni! Este însărcinată și va fi mamă pentru prima dată!

Fericire mare la Palatul Cotroceni! După declarațiile de marți de la sediul Președinției României, jurnaliștii au aflat că va deveni mamă pentru prima oară!

Este vorba despre Mădălina Dobrovolschi, purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis.

Aceasta este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, unul dintre cei mai titrați piloți de la TAROM și preferatul șefului statului atunci când călătorește cu avionul.

Ea a venit la pupitrul de la conferința de presă, unde s-a putut vedea clar burtica de gravidă!

De altfel, soțul Mădălinei a făcut un comentariu care a dezvăluit sexul copilului. ‘Iubitele mele’, a scris Emil Dobrovolschi pe contul de socializare, semn că bebelușul celor doi va fi fetiță.

În vara lui 2016, Mădălina și Emil s-au însurat, iar pe 1 septembrie, fosta prezentatoare tv mai bifa un reper important în viața să, fiind numită consilier de stat la Administrația prezidențială.

Recent, Mădălina și-a depus declarația de avere, care conține un detaliu surprinzător la rubrică de bunuri imobile.

Astfel, ea a completat că deține două terenuri în Buftea, unul de 450 de metri pătrați, celălalt de 500 de metri pătrați, achiziționate în 2014, din care ea are o cotă de 40%, iar fostul soț, Alex Mazilu, restul de 60%, ceea ce înseamnă că foștii soți nu au făcut partajul, deși s-au despărțit de 3 ani. Mădălina mai are un apartament și o mașină pe numele ei.

În schimb, cu actualul soț, Emil Dobrovolschi, consilieră lui Klaus Iohannis nu are în comun nici un bun, scriu cei de la stirilekanald.ro.

Povestea de dragoste dintre Emil și Mădălina a început în toamna lui 2014, când fosta prezentatoare de la B1 TV l-a cunoscut pe pilot în timpul unei deplasări cu avionul prezidențial.

Te-ar putea interesa și: Povestea mamei lui Carmen Iohannis

Soția lui Garmen Iohannis a avut o copilărie destul de grea. Doina Lăzurcă, rudă prin alianță cu familia prezidențială, mărturisea în urmă cu ceva vreme, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, povestea părinților primei doamne.

Tatăl acesteia a fost nevoit să trăiască fără un plămân după ce s-a îmbolnăvit grav.

Tatal lui Carmen, unchiu’ Ion, cum ii spuneam noi, a fost blanar, om tare asezat si bogat, muncea de dimineata pana seara.

A avut un necaz mare de la meserie, ca s-a imbolnavit rau de la tratarea pieilor si au fost nevoiti sa-i scoata un plaman, dar a trait apoi pana la 96 de ani!

A fost un om extraordinar, ni se spunea si noua ca a jucat fotbal in tinerete, era fruntea satului pe teren!”, a povestit femeia pentru wowbiz.ro.

Georgeta Lăzurcă, mama lui Carmen Iohannis, era cu 20 de ani mai tânără ca soțul său. Potrivit spuselor Doinei, aceasta ar fi fost printre puținii care i-au transmis lui Klaus Iohannis, când acesta nu era primar al Sibiului, că va ajunge un om mare.

Mama primei doamne a murit în luna octombrie a anului trecut.

Te-ar putea interesa și: Gest emoționant al președintelui în memoria victimelor din Colectiv

Klaus Iohannis și-a schimbat fotografia de copertă a profilului său de Facebook. Preşedintele a postat o ilustrație în care sunt scrise numele fiecărei victime din clubul Colectiv.

În doar patru minute de la publicare, Președintele României a reușit să stârnească reacțiile internauților. Mii de utilzatori au dat share imaginii, în timp ce alțe câteva mii au dat ”like”, ”sad” și ”love”.

În comentarii, oamenii au scris mesaje de condoleanțe pentru familiile victimelor, în timp ce o internaută a ținut să taxeze reacțiile președintelui de până acum.

”Permiteți-mi, domnule președinte, dar și tăcerea ucide! #CORUPȚIAUCIDE”, a punctat fata în secțiunea de comentarii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top