Connect with us
Viorica Dăncilă le-a spus europarlamentarilor că românii iubesc guvernarea PSD

Știri

Viorica Dăncilă le-a spus europarlamentarilor că românii iubesc guvernarea PSD

Premierul Viorica Dăncilă a spus, la finalul discursului pe care l-a susținut în Parlamentul European că Guvernul pe care îl conduce este iubit de români și se bucură de o largă susținere.

Am văzut lucruri pe care le-am luat în calcul, lucruri constructive. Am vrut un dialog constructiv, dar mi-am dat seama că există multă dezinformare şi nu îi acuz pe cei care au spus aceste lucruri, ci pe cei care stau în spatele dezinformării”, a susţinut Dăncilă.

Ea a adăugat că trebuie apăraţi cetăţenii, că acest lucru îl cere şi că ea nu ignoră vocea poporului, iar martoră în acest sens este ”larga susţinere populară” de care se bucură actuala guvernare, dar că doreşte un dialog constructiv.

”Doamna Macovei, ştiu despre dezinformările dvs. Acest Guvern pe care îl criticaţi atât de des a adus o creştere economică de 7% şi de aceea românii îl iubesc”, a susţinut Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

De remarcat că discursul premierului a fost aplaudat doar de europarlamentarii PSD.

Eurodeputaţii români s-au criticat unii pe alţii sau guvernul României în cadrul dezbaterii de miercuri privind statul de drept în România din plenul Parlamentului European (PE) de la Strasbourg, dar nu au lipsit nici reproşurile aduse Comisiei Europene sau chiar preşedintelui de şedinţă, Rainer Wieland, acuzat că ar fi părtinitor.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a dat asigurări, miercuri, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, că executivul comunitar va fi brutal în evaluarea pe care o va face României dacă va fi necesar, menţionând însă că aceasta nu reprezintă o „ameninţare”, ci doar o menţionare a rolului CE în calitate de gardian al tratatelor și că va continua dialogul cu Guvernul Român.

„Cineva care provine dintr-o ţară ca a mea nici măcar nu-şi poate imagina cât de dificil a fost asta pentru poporul român. Deci dacă acum vorbim despre asta, o facem pentru poporul român, care vrea să-şi împlinească destinul european, asigurându-ne că sistemul şi ţara în care trăiesc este o democraţie bazată pe statul de drept, în care corupţia este combătută eficient şi dezrădăcinată din societate”, a dat asigurări înaltul oficial european.

Citește și: Viorica Dăncilă, audiată în Parlamentul European. Ce a spus premierul, la Strasbourg

3 Comments

3 Comments

  1. gica

    2018-10-04T13:03:10+03:00 at 13:03

    Noi romanii iubim psd-ul. IL IUBIM MULT IN GURA!!!

  2. marinescu rodica

    2018-10-03T20:06:15+03:00 at 20:06

    dna dancila este o minciunoasa cup poate sa zica ca poporul iubeste psd rusine sa i fie poate dinsa iubeste pe psd se lauda ca au crescut pensile sa le fie rusine dar de ce nu spune cu cit sa scumpit lumina gazele etc prafff in ochii poporului totii sunt niste hotiii minciunosiii sunt bolnavii de putere

  3. marina

    2018-10-03T14:23:12+03:00 at 14:23

    romanii NU iubesc acest guverna si in special psd-ul condus de dragnea l toti santeti niste mincinosi ordinari va luati chipurile dupa sondajul lui pieleanu care impreuna cu antena 3 sant sponzorizati de acest guvern de incapabili, mincinosi si contra romaniei si a poporului roman , MAI RABDAM PUTIN IAR LA URMAT.ALEGERI NICI 15% nu veti lua , s-ar putea ca mamaliga sa explodeze mai devreme asa ca mai bine luati-va talpasita= SA VA FIE RUSINE PT. MINCIUNILE PE CARE LE ARUNCATI , HA! 7 % crestere? dar scumnpirile de enetgie gaz, combustibil , taxe, impoz. l ce aduc poporului, iti sat cu un deget si ne-ati luat mana toata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top