Știri

Viscolul face ravagii în București! Tramvaie blocate, copaci căzuți și acoperișuri luate de vânt

Municipiul București a fost afectat de viscolul de vineri. Circulația a fost blocată pe mai multe linii de tramvai, ca urmare a unor defecțiuni, iar mai mulți copaci au fost doborâți de vânt.

Zece tramvaie au rămas blocate pe linie, în zona Dristor, pe sensul către Policolor, după ce un tramvai s-a defectat. Echipele de intervenție încearcă să îl tracteze.

Pe Bulevardul 1 Decembrie a fost blocată circulaţia tramvaielor 14, pâna la capătul de linie Faur, din cauza unui tramvai defect.

Şi tramvaiele liniei 27 au fost blocate pe Bulevardul Camil Ressu, zona Piaţa Râmnicu Sărat, pe sensul spre staţia Complex RATB Titan, tot din cauza unui tramvai defect.

Trei copaci au fost doborîți pe viscol, iar unul dintre aceștia a căzut pe o mașină parcată pe Șoseaua Colentina. Altul a căzut pe drum, pe Calea Moșilor.

Citește și: COD ROȘU DE VISCOL! Alertă Maximă!

De asemenea, din cauza viscolului au fost desprinse elemente de acoperiş de pe o locuinţă, care au căzut pe o altă locuinţă, pe strada Sarafineşti nr. 11, iar o bucată de tablă a fost desprinsă de pe un bloc, pe strada Filibiu 2, relatează news.ro.

Municipiul București se află sub cod portocaliu de viscol, până la ora 18.00.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More