Connect with us
Viviana, iubita lui Cornel Galeș: Din păcate a murit

Știri

Viviana, iubita lui Cornel Galeș: Din păcate a murit

Cornel Galeș ar fi murit într-un accident rutier, conform iubitei sale Viviana, care este și sefa lui la agenția de turism unde lucrează. Aceasta a declarat în jurul orei 17:30 că nu știe nimic despre starea iubitului său, iar ulterior a revenit cu informația potrivit căreia Cornel Galeș a murit.

Colegii noștri dela ȘtiriTV au discutat însă cu prietenul cel mai bun al acestuia, care susține că accidentul despre care se spune n-ar fi avut loc și nici vorbă de moartea lui Galeș.

Ambasada României din Spania spune în EXCLUSIVITATE pentru HUFF.ro că pe lista persoanelor de cetățenie română Cornel Galeș nu se află pe lista persoanelor rănite sau decedate în Spania în ultimele 72 de ore.

Tot consulatul României ne-a declarat că în aceste situații autoritățile spaniole anunță imediat ambasada și ei sunt cei care încearcă să ia legătura cu rudele decedatului dacă acesta nu are reședință stabilită în statul spaniol.

Viviana a declarat că Cornel Galeș a murit

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, ne-a spus, în exclusivitate, Viviana.

Acuzată de fani că vrea să-și promoveze agenția de turism

S-a spus că se va căsători cu Viviana, iar acum Cornel Galeș răspunde: "Cert este că..."

Cornel Galeș a rămas văduv după moartea Ilenei Ciuculete, dar în presa mondenă au apărut informații conform cărora acesta s-ar recăsători.

Nu toți internauții cred știrea că Cornel Galeș a murit. Conform unor comentarii, Viviana iubita lui Galeș este acuzată că cei doi doresc să-și promoveze agenția de turism.

După ce Ileana Ciulete a murit, Galeș s-a retras din centrul atenției publice și a rămas într-un con de umbră.

Familia Ilenei Ciuculete s-a declarat surprinsă de veștile aflate, dar spune că Dumnezeu face întodeauna dreptate.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top