Connect with us

Știri

Vladimir Drăghia s-a simţit ca peştele în apă la „Exatlon”

In cea mai iubita competitie sportiva televizata din Romania concurentii au avut o revenire spectaculoasa. Concurentii si-au revenit spectaculos dupa infrangerea de acum 2 zile. 

Confortul casei pus din nou la bataie le-a motivat total pe vedete si au castigat la mustata in fata echipei adverse.

Dupa un debut fulminant de cinci la zero in favoarea Echipei Faimosilor, totul parea ca se va incheia cu un scor umilitor pentru echipa adversa, dar concurentii din Echipa Razboinicilor s-au mobilizat si au micsorat uimitor diferenta.

Batalia a fost stransa intrucat miza probei pusa in joc a fost din nou casa si confortul acesteia, care le vor asigura un tonus si un psihic excelent in probele viitoare.

Vladimir Draghia s-a simtit ca pestele in apa la proba extrem de dificila care i-a pus in dificultate pe majoritatea concurentilor.

Vladimir Drăghia, tare ca piatra, iute ca săgeata la „Exatlon”

Fost inotator de performanta, Vladimir Draghia si-a lasat in urma adversarii, la fiecare duel, acesta fiind asul din maneca Echipei Razboinicilor.

Salturile in apa oceanului de la un obstacol la altul, indemanarea, rapiditatea si forta acestuia l-au adus tot mai aproape de castigarea probelor.

Ionut si Bogdan, adversari redutabili, nu au avut nicio sansa in fata lui Vladimir pe traseul extrem de spectaculos, cu foarte multe treceri prin apa oceanului, combinate cu catarari, si culimand cu o proba de indemanare si strategie.

Sambata aceasta, de la ora 20:00, competitia va tine o tara cu sufletul la gura intrucat concursul este unul spectaculos; Romania va intalni Mexic si se vor duela in probe extrem de dificile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top