Connect with us
"Vocea de diamant" Vitas era cat pe ce sa devina fotbalist!

Știri

„Vocea de diamant” Vitas era cat pe ce sa devina fotbalist!

Vitas, supranumit si ”Vocea de diamant” care poate acoperi cinci octave si cel despre care s-a spus ca poate vindeca doar prin muzica sa, era cat pe ce sa devina fotbalist.

Cantaretul care se va intalni cu fanii din Romania la concertul din 7 aprilie, de la Sala Palatului, a marturisit intr-un interviu acordat unui post rusesc de televiziune ca, la indemnul tatalui sau, s-a apucat de fotbal.

”Era un fotbalist destul de bun”, isi aminteste Vladimir, tatal lui Vitas. Artistul care acum are milioane de fani in lumea intreaga, a fost, pentru o scurta perioada, mijlocas la Chornomorets Odessa si tot tatal sau a fost cel care l-a facut ”sa-si puna ghetele in cui”. Urmarind evolutia fiului sau pe teren, Vladimir i-a spus lui Vitas dupa meci: “Baiete, tu nu esti fotbalist. Mai bine continui cu muzica!” “De atunci am apucat pe aceasta cale si nu m-am mai intors niciodata din drum!”, a comentat Vitas pentru postul rusesc de televiziune.

Acesta a dezvaluit si o intamplare amuzanta referitoare la modul in care a descoperit notele pentru celebrul refren din ”Opera 2”: ”Era cam trei noaptea”, isi aminteste Vitas, “iar eu experimentam mai multe note pentru Opera 2. Am descoperit nota aceea foarte inalta, eram foarte multumit si am exersat-o de mai multe ori. La un moment dat, tata, care dormea in camera de alaturi, a navalit peste mine si mi-a spus: Baiete, daca nu te opresti din cantat, chem militia!”.

Muzica tatalui sau nu a avut insa acelasi efect si asupra fiicei lui Vitas, invitata in platoul emisiunii. Aceasta a adormit imediat ce Vitas a inceput sa cante. “Muzica mea are adesea acest efect asupra copiilor. Se linistesc si adorm dupa cateva minute”, a mai spus Vocea de diamant.

Concertul din 7 aprilie, de la Sala Palatului, “History of My Love. 15 Years with You”, face parte dintr-un turneu international prin care Vitas celebreaza povestea de dragoste dintre public si muzica sa. Cele mai reprezentative hituri ale cantaretului si cele care i-au adus popularitatea in intreaga lume vor putea fi ascultate in show-ul de la Bucuresti.

Biletele pot fi achizitionate de pe Vreau Bilet, http://vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top