Connect with us

Știri

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Momente incendiare! S-a aflat cine sunt cei 4 finalisti!

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. S-au dat lupte stranse intre concurenti in semifinala Vocea Romaniei. Emotiile au atins cote uriase, iar duelurile incrucisate au dus confruntarea la un nivel superior! Iata ce s-a intamplat in semifinala!

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Rand pe rand, concurentii au urcat pe scena de la Vocea Romaniei pentru a demonstra inca o data cat de mult isi doresc sa ajunga in Marea Finala din acest sezon. Emotii, jocuri de lumini, momente artistice incendiare si patru antrenori pregatiti pentru dueluri incrucisate.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Aceasta etapa a dus confruntarea la un alt nivel si a intensificat lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Duelurile au adus cu ele foarte multa tensiune si mari, mari emotii deoarece sansele ca unul dintre antrenori sa nu aiba un concurent care sa reprezinte echipa in Finala au fost extrem de ridicate.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Dupa un prim duel incrucisat intre Michel Kotcha si Antonio Fabrizi, publicul si-a votat favoritul. Michel Kotcha, concurent al Echipei Smiley este primul FINALIST al serii.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Cel de-a doilea duel din Semifinala Vocea Romaniei s-a dat intre Mihai Rait Dragomir si Cristina Balan. Actorul din Las Fierbinti a interpretat piesa „Can’t Take My Eyes Off You”, in timp ce concurenta lui Tudor Chirila a cantat „Jesus Christ Superstar”.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Dupa un duel care a demonstrat inca o data ca Doar vocea conteaza, iar publicul a decis cine este cel de-al doilea FINALIST. Cristina Balan este concurenta care isi urmeaza visul in competitia vocilor. 

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Premiera in istoria show-ului Vocea Romaniei: dupa aceasta alegere, Loredana merge in FINALA de vineri, 18 decembrie, fara niciun concurent. 

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Duelul cu numarul trei s-a dat intre Tincuta Fernea (Echipa Tudor) si Tomi Weissbuch (Echipa Moga). Pentru aceasta etapa a concursului, Tudor a decis ca Tincuta sa interpreteze o piesa semnata Abba – „The Winner Takes It All”, iar momentul sau s-a ridicat la nivelul asteptarilor. La randul sau, Tomi a mizat pe piesa „Preocupat cu gura ta”, interpretata in varianta originala de Smiley. 

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Publicul si-a votat concurentul preferat, iar Tomi Weissbuck este cel de-al treilea FINALIST.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Cel de-al patrulea duel din Semifinala Vocea Romaniei 2015 s-a dat intre Alex Florea (Echipa Moga) si Tobi Ibitoye (Echipa Smiley). Primul a cantat o balada emotionanta a trupei Talisman, intitulata „Atat De Singur”, in timp ce Tobi a pus in scena un moment remarcabil pe acordurile melodiei „Make It Rain”, cantata de Ed Sheeran.


Vocea Romaniei – Semifinala 2015: Tobi Ibitoye – Make It Rain pe vocearomaniei.protv.ro

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Fara urma de indoiala, prestatiile celor doi concurenti s-au ridicat la nivelul unei Semifinale Vocea Romaniei. Publicul a urmarit cu emotie prestatiile muzicale puse in scena, iar Alex Florea si Tobi Ibitoye au dovedit inca o data ca vocea este principalul lor atu.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Conform voturilor acordate de telespectatori, cel de-al patrulea FINALIST este Tobi Ibitoye.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Loredana nu mai are niciun concurent in Marea Finala Vocea Romaniei 2015. Tudor Chirila merge in Finala alaturi de Cristina Balan. Marius Moga mizeaza in Finala pe talentul lui Tomi Weissbuch. Smiley este antrenorul care va avea in Finala din acest an doi concurenti: Michel Kotcha si Tobi Ibitoye.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Pentru experienta completa in FINALA Vocea Romaniei, descarcati GRATUIT aplicatia PRO TV din App Store si Google Play. Utilizatorii le vor putea da calificative concurentilor pe intreaga durata a show-ului, iar rezultatele vor fi afisate in timp real pe ecran. Acestia vor acumula astfel puncte in aplicatie pentru a castiga marele premiu, un super smartphone.

VOCEA ROMANIEI, VINERI , 11 DECEMBRIE. Incepand cu editiile live Vocea Romaniei, o parte dintre tweet-urile postate pe #vocearomaniei se vor vedea si la televizor, asa ca distractia va fi cu atat mai mare, atat online, cat si on-air. Insa surprizele pentru utilizatorii Twitter care posteaza pe #vocearomaniei nu se opresc aici: PRO TV lanseaza concursul Fii VIP la Vocea Romaniei, in urma caruia patru fani norocosi vor fi invitati la finala show-ului si vor avea parte de o experienta VIP!

Sursa foto infomusic.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top