Vodafone România a lansat campania „România Nedescoperită”, ce promovează români recunoscuți de Ministerul Culturii, Comisia Națională pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, drept Tezaure Umane Vii pentru păstrarea tradițiilor românești autentice. În fiecare marți, de la ora 19.00, pagina de Facebook „România Nedescoperită” va găzdui câte o transmisiune live ce va avea invitat un Tezaur Uman Viu care va împărtăși specificul românesc pe care îl păstrează și va răspunde întrebărilor adresate în direct de utilizatorii Facebook. Transmisiunile live vor fi realizate din localitățile izolate în care trăiesc invitații, ce acoperă diverse zone ale țării, prin intermediul rețelei Vodafone România, Supernet™ 4G+.
„Cu ajutorul tehnologiei, Vodafone prezintă întregii lumi o Românie nedescoperită, izolată de zona urbană, pe care foarte puțini dintre noi ajung să o cunoască direct. Aici găsim Tezaurele Umane Vii care reușesc să păstreze autenticitatea tradițiilor românești și care vor primi acum în casele și atelierele lor, prin intermediul Supernet™ 4G+, vizitatori din toată lumea, cu care vor putea participa, de exemplu, la șezătoare”, a declarat Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication, Vodafone România.
Tezaurele Umane Vii care vor deveni personajele centrale ale campaniei „România Nedescoperită” sunt Mătușa Floare, păstrătoarea tradițiilor oșenești din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, Nicolae Pițiș, doinar din Lăpuş, judeţul Maramureş, Nicolae Muntean, iconar din Vinerea, judeţul Alba, și Dumitru Sofonea (Moș Sofonea), meșter cojocar din Drăguş, judeţul Braşov. Prima transmisiune live pe Facebook va avea loc marți, 25 octombrie, de la ora 19.00, și va fi o invitație la șezătoare cu Mătușa Floare, din Negrești-Oaș.
Campania „România nedescoperită” este promovată în mediul online, pe TV și în magazinele Vodafone din toată țara.
Programul „Tezaure Umane Vii”, implementat de Ministerul Culturii, prin Comisia Națională pentru Salvgardarea Patrimoniului Cultural Imaterial, urmărește păstrarea şi transmiterea patrimoniului cultural imaterial. Programul vizează identificarea și recunoaşterea la nivel național a celor care sunt creatori și păstrători ai valorilor tradiționale și care fac, prin talentul și efortul lor, dovada caracterului excepțional al performării, fiind capabile să transmită un anumit element de patrimoniu imaterial în forma și cu mijloacele tradiționale nealterate, contribuind astfel la asigurarea viabilității acestuia.
Rețeaua Vodafone România Supernet™ 4G+ oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită, precum și cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități.
Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 51 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 iunie 2016, Vodafone avea 465 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,7 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.
Acest site foloseste cookies.
Read More