Connect with us
myvodafone

Știri

Vodafone România a lansat o nouă versiune a aplicației MyVodafone

Vodafone Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei My Vodafone, prin intermediul careia utilizatorii isi pot gestiona, intr-o maniera simpla si rapida, abonamentul sau cartela preplatita. Designul modern si intuitiv faciliteaza accesarea optiunilor de verificare a costurilor, de plata a facturilor sau de reincarcare a unei cartele preplatite. My Vodafone poate fi utilizata gratuit atat in tara, cat si in strainatate, deoarece traficul de date necesar accesarii aplicatiei nu este tarifat.

Totodata, utilizatorii beneficiaza de reduceri la o gama variata de produse si servicii, precum produse electrocasnice si IT, calatorii, timp liber, imbracaminte, incaltaminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate in fiecare luna pentru a acoperi cat mai multe tipuri de nevoi ale clientilor Vodafone Romania.

Clientii care vor descarca si instala noua versiune a aplicatiei isi vor putea activa gratuit un bonus de 10GB de date disponibil pana la 30 septembrie 2017. My Vodafone este disponibila gratuit pentru dispozitivele iOS si Android.

1 Comment

1 Comment

  1. Adri

    2017-09-13T08:17:02+03:00 at 8:17

    Observ ca pentru a utiliza noua aplicatie MyVodafone este necesar sa iti dai acordul ca Vodafone sa colecteze foaaarte multe date despre tine. In caz contrar, nu o poti utiliza.
    Mi se pare ca dam in altceva si deja este exagerat. Pentru a primi o oferta mai buna trebuie sa fii tinut sub lupa 24/24?
    Nu mai sunt consultanti cu care sa vorbesti, sa te consilieze cu privire la nevoi si la ofertele disponibile ?
    Este exagerat!!!!! Sunt fan Vodafone, dar este PREA MULT!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top