Connect with us

Știri

Vrajitoarea Vanessa despre Oana Zavoranu: „Aprindea lumanari in fata oglinzii, facea si ea niste vraji”

Vrajitoarea Vanessa a acuzat-o aseara pe Oana Zavoranu ca i-a cerut in sedintele de vraji sa ii omoare mama. Aceasta a dezvaluit la WOW BIZ ca vedeta si-a dorit sa isi vada mama moarta, lucru care i s-a indeplinit vinerea trecuta.

„Nu a convins-o nimeni pe Oana sa ii doreasca rau mamei ei. Ati vazut ca si dupa ce a murit mama ei, Oana a vorbit de rau de ea. Nu exista niciun fel de substanta. Noi nu i-am dat nimic. Eu am fost achitata pe infractiunea de inselaciune. Nu a venit si nu mi-a dat niciun apartament. Ea isi dorea foarte mult averea mamei sale. Daca nu exista Maximilian Balasescu nici nu exista acest proces.

CITESTE SI: UNDE A PLECAT ANTONIA. ALEX VELEA II SCHIMBA ACUM SINGUR SCUTECELE LUI DOMINIC

Oana a venit la vrajitoare, e adevarat, isi dorea foarte mult sa intre in posesia Agricomex-ului. Mi-a cerut moartea mamei sale, dar nu am acceptat, cred ca de aceea m-a si dat in judecata. Ati vazut ca ea spunea ca este Lucifer. Ea isi scria anumite dorinte, aprindea lumanari in fata oglinzii, facea si ea niste vraji. Oana este o persoana cu caracter dublu. NU se pot face vraji de moarte. Cand a venit la mine, mi-a adus fotografii, hartiute, legate intr-o punguta”, a declarat aseara Vanessa, la Kanal D.
oana zavoranu 02
„Cand i-am deschis cartile de Tarot, i-am spus ca nu va avea soarta cu Pepe. I-am spus ca nu mai are mult si ca in trei bobi zabava va intra in posesia averii. Ea isi scris lucrurile alea. Cine a pus-o sa zica ca ea e Lucifer. A spus ca pe matritia ei e 666 si ca face parte din ceata celor cu coada. N-a pus-o pe nimeni sa scrie. Nu i-a facut nimeni nicio lucrare, niciun descantec. I-am facut sa fie cu Razvan Dumitrescu. Ea l-a vrut, a venit cu fotografia. N-a vrut pentru totdeauana, ca altfel ii faceam”, a mai spus vrajitoarea.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top