Connect with us
Vrancea: Șofer oprit cu focuri de armă în comuna Soveja, după ce a refuzat să oprească

Știri

Vrancea: Șofer oprit cu focuri de armă în comuna Soveja, după ce a refuzat să oprească

Bărbat oprit cu focuri de armă în comuna Soveja, județul Vrancea. Bărbatul aflat la volanul unui autovehicul a fost implicat, vineri, într-un eveniment rutier pe raza comunei Soveja, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii au fost nevoiți să îl oprească folosind focuri de armă de către poliţişti, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vrancea.

Citește și: Ialomița: Accident grav în Coșereni. O persoană a murit, o alta a fost grav rănită

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, drept urmare aceştia au urmărit autovehiculul şi au făcut uz de armă pe raza comunei Câmpuri, în afara satului Gura Văii, pe un drum forestier, unde autovehiculul s-a răsturnat în pârâul Mirioara.

„Din primele date, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost rănit uşor în urma producerii evenimentului rutier. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la spitalul Panciu. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, precizează reprezentanţii IJP Vrancea.

Mureş: Un copil de 3 luni a fost rănit după ce un autocamion a intrat într-o casă

Un copil de trei luni a fost rănit, miercuri, de un autocamion care a intrat într-o casă din localitatea Corunca, vehiculul fiind scăpat de sub control după ce a fost lovit de un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate de trecere.

Citește și: Satu Mare: Accident în Ciuperceni, nouă persoane au fost rănite. Planul roșu de intervenție a fost activat

„Accidentul s-a petrecut pe DN 13 E60, pe raza localităţii Corunca, unde, pe fondul neacordării de prioritate de către un autoturism, o autoutilitară a fost proiectată într-o casă de pe marginea şoselei. În urma evenimentului au fost rănite patru persoane, două din autoturism, şoferul autoutilitarei şi un copil în vârstă de 3 luni, aflat în casă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Emanuela Rugină, care nu a putut preciza care este starea victimelor.

Circulaţia pe DN 13 E60, în apropiere de Târgu Mureş, s-a desfăşurat cu dificultate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top