Connect with us
Vremea 22 iunie. Căldură mare în ziua de joi

Știri

Vremea 22 iunie. Căldură mare în ziua de joi

Vremea 22 iunie. Prognoza meteo pentru ziua de joi arată că vremea va fi călduroasă, cu temperaturi ce pot atinge 34 de grade. Nu lipsesc condițiile de ploaie torențială și de grindină, dar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse.

În Banat şi în Oltenia indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pe spaţii restrânse pragul de 80 de unităţi al disconfortului termic. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 34 de grade, mai ridicate în extremitatea de sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local la munte, în special în Carpaţii Meridionali şi de Curbură şi pe arii restrânse în sudul ţării. Izolat vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp.  Minimele termice vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile intramontane şi 21…22 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

În București, vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ploi de scurtă durată şi condiţii pentru descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top