Connect with us
Vremea 27 martie două coduri portocalii și coduri galbene, scade drastic vizibilitatea

Știri

Vremea 27 martie două coduri portocalii și coduri galbene, scade drastic vizibilitatea

ANM anunță vremea pentru 27 martie 2020, iar dimineață a emis doua alerte de tip portocaliu și două coduri de tip cod galben de vreme severă. Alertele sunt în vigoare de la ora 7 până la ora 10:00.

Vremea Cod Portocaliu 27 martie

Vremea 27 martie 2020 cod portcaliu si cod galben

ANM a emis pe 27 martie 2 coduri portocalii si galbene de vreme severă

Vremea în județul Caraș-Severin se înrăutățește și este de așpteptat  ca vântul să bată cu mare putere. Meteorologii estimează că vântul va ajunge la rafale între 80 și 100 km/h. De asemenea în acest județ se asteapă și zăpadă abundentă.

La munte codul porcaliu este valabil tot până la ora 10:00 și și asteaptă vânt puternic. Atenție scade drastic vizibilitatea mai ales la altitudini mari.

Două alerte cod galben și portocaliu de vânt puternic sunt în vigoare la această oră, la munte. În zonele cu zăpadă aceasta este puternic  spulberată de vântul puternic, se arată în prognoza meteo pentru 27 martie.

Vineri avem și două coduri portocalii care se referă tot la vânt puternic și viscol. În zonele montane se așteaptă ca zăpada să fie spulberată de vântul care bate în rafale.

Vremea 27 martie, temperaturi maxime așteptate

vremea in romania 27 martie

Temperaturile maxime așteptate de ANM vineri

În unele orașe vremea va fi caldă și temperaturile vor trece de valorile termine normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime așteptate în 27 martie sunt de 18 grade care se vor înregistra în București, conform ANM.

Vremrea vineri în România

Maximele zilei de vineri ajung la 18 grade în București. Constanta 10 grade, Craiova 14 grade, Brașov 10 grade, atenție în zonele montane este cod galben. În județele Timiș temperaturile ajung la 15 grade, Arad 14 grade, iar la Bacău 14 grade. În Iași și regiunea moldovei se așteaptă temperaturi maxime de 15 grade.

Prognoza meteo poate fi actualizată, prin urmare acest articol va suferi update-uri în cazul în care ANM emite noi avertizări meteo sau valorile termice depășesc cu mult așteptările.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top