Connect with us

Știri

Vremea de Crăciun 2018. Cum va fi pe 25 și 26 decembrie

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Crăciun. Iată câte grade vor în termometre în prima și în cea de-a doua zi de Crăciun, dar și ce se va întâmplă cu vremea în țară, la București și la munte.

ANM Vremea în săptămâna 24-31 decembrie 2018

Potrivit meteoromania.ro, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea vestică a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

Vremea de Crăciun 2018. Prognoza meteo București, 25- 26 decembrie

Potrivit vremea ido, Vremea ne face o supriză de Crăciun. În București, soarele își va face apariția, deși cerul este parțial noros. Temperaturile mai cresc cu câteva grade față de Ajun, astfel că mmaximele și minimele termice se vor încadra între 7°C și 2°C.

Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre SV. Ceața va persista, dar nu sunt condiții de ploaie sau ninsori.

Temperaturile vor fi iar în scădere în a doua zi de Crăciun: maxximele și minime termice scad cu două grade Celsius, ziua sunt așteptate ploi, iar în noaptea de 26 înspre 27 decembrie va ninge în București.

Prognoza meteo de Crăciun 2018. Temperaturi la munte, 25-26 decembrie 2018

Potrivit vremea ido, La munte, temperaturile sunt ușor scăzute față de Ajun, iar ceața va persista pe întreaga zi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 5°C și -2°C. Vâbtul va sufla cu 6 km/h dinspre V, pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre V, pe timpul nopții. Noaptea sunt așteptate ninsori, iar în a doua zi de Crăciun prognoza meteo indincă o vreme mult mai rece, ninsori ziua i ger noaptea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top