Connect with us
VREMEA ÎN WEEKEND. Unde va fi cel mai frig

Știri

VREMEA ÎN WEEKEND. Unde va fi cel mai frig

Vremea în weekend va fi marcată de o încălzire ușoară transmit meteorologii, chiar dacă temperaturile rămân mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.

Cu toate acestea, vor fi regiuni în care se vor semnala și precipitații, iar ceața va fi și ea prezentă. Vântul va sufla slab până la moderat în majoritatea regiunilor, mai spun meteorologii.

Vremea în weekend. Prognoza meteo 24-25 noiembrie

Sâmbătă vremea se va încălzi uşor, dar cu toate acestea în Moldova va fi în continuare cu mult mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadă, iar mai ales dimineaţa şi noaptea şi în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea.

Cerul va avea înnorări şi se vor semnala ploi slabe pe arii restrânse în vestul, nordul şi centrul ţării şi doar izolat în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Duminică vremea va continua să se încălzeascã uşor în cea mai mare parte a ţării, astfel încât, în regiunile intracarpatice, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice datei.

Cerul se va înnora treptat şi va ploua în jumătatea de sud-vest a teritoriului şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, unde spre sfârşitul intervalului precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Izolat se va forma polei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 15 grade, iar cele minime între -4 şi 9 grade. În zonele joase de relief, cu precădere din centru, sud şi est, mai ales dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Citește și: ANM: Vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top