Connect with us
Meteorologii nu au cele mai bune vesti in ceea ce priveste vremea de Paste 2016 la mare. Vezi prognoza meteo detaliata pentru 1 mai pe litoral.

Știri

VREMEA de PASTE 2016 la mare

Cei care se duc la mare cu ocazia zilelor de Paste si de 1 mai 2016, ar trebui sa se astepte la o vreme destul de dificila, potrivit meteorologilor.

Cei care se duc la mare cu ocazia zilelor de Paste si de 1 mai 2016, ar trebui sa se astepte la o vreme destul de dificila, potrivit meteorologilor.

Dupa o perioada cu o vreme deosebit de calda, cu temperaturi ce au atins chiar si valori apropiate de 30 de grade, va urma o perioada de racire semnificativa. Pana de Florii 2016, vremea va deveni racoroasa, cu medii ale maximelor ce se vor situa in jurul valorii de 15 grade. Pe arii extinse, vor cadea ploi in perioada 19-20 aprilie si de Florii.

Saptamana Mare aduce vreme  cu temperaturi normale pentru aceasta perioada cu o medie a maximelor de 19 grade, insa si cu ploi slabe, de scurta durata.

Vezi si: Vremea de Paste 2016 la munte

De Pasti,  sarbatoare care coincide cu ziua de 1 Mai 2016, vremea va fi una schimbatoare, anunta meteorologii. La mare se pot semnala ploi locale si innorari accentuate, asa ca cei care isi vor petrece minivacanta in Vama Veche, Costinesti, 2 Mai, Eforie, Mamaia sau oricare alte statiuni ale litoralului sa nu se astepte la o baie in mare. De altfel, temperatura apei marii nu va fi una prielnica pentru imbaiere.

Termometrele vor indica maxime de pana la 21 de grade, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea de PASTE 2016 la mare. Prognoza detaliata

VREMEA de PASTE 2016 in Constanta si Mamaia – Temperatura maxima se va incadra intre 17 si 19 grade. Pe parcursul zilei de 1 mai 2016 se vor semnala innorari accentuate si este posibil sa cada ploi. Valorile termice raman indentice si in a doua zi de Paste, cu mentiunea ca cerul va fi mai mult insorit.

VREMEA de PASTE 2016 in Vama Veche – De 1 mai 2016, in Vama, vremea va fi innorata cu o temperatura de maximum 19 grade Celsius. Sunt sanse ca trecator sa cada ploi de scurta durata. Luni, 2 mai 2016, termometrele vor indica maximum 21 de grade iar cerul va fi partial insorit.

VREMEA de PASTE 2016 in  Costinesti – Minimele se vor situa in jurul valorii de 9 grade, in timp ce maximele nu vor depasi 19 grade. Sunt conditii de ploaie slaba, iar cerul va fi innorat. In cea de-a doua zi de Paste, temperaturile vor creste cu 2 grade, iar soarele isi va face prezenta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top