Vremea pe 3 săptămâni! Meteorologii tocmai au făcut anunțul

11.01.2019
Vremea pe 3 săptămâni! Meteorologii tocmai au făcut anunțul

Vremea 14 ianuarie – 11 februarie 2019. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea pentru luna care urmează. Iată ce se va întâmpla începând de pe data de 14 ianuarie până pe 11 februarie 2019.

Potrivit meteorologilor, vremea la începutul lunii februarie va fi mai caldă decât normalul perioadei, mai ales în sud-estul ţării.

Prognoza meteo 14 – 21 ianuarie 2019
Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-estul și în sudvestul extrem al țării și ușor mai coborâte în sud-estul teritoriului.

Vremea 21 – 28 ianuarie 2019

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul țării și vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului. Prognoza meteo 20 ianuarie – 4 februarie 2019 Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Vremea 4 – 11 februarie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile sudice, estice și de sud-est și apropiat de cel normal al perioadei în rest, potrivit ANM.

Citește și: Codul galben de viscol, în 6 județe. Restricții de circulație și sectoare de drum închise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *