Connect with us
Vremea rea care a cuprins România face ravagii în țară. CIrculația feroviară a fost îngreunată pe mai multe drumuri.

Știri

Vremea rea face ravagii: Circulație îngreunată pe mai multe drumuri și întârzieri la trenuri

Vremea rea face ravagii în România. Zăpada și vântul puternic au perturbat circulația feroviară, dar și traficul rutier în mai multe zone.

Joi dimineața. circulația feroviară a fost întreruptă pe magistrala 400, între stațiile Sânsimion și Băile Tușnad (Harghita), după ce un copac a căzut pe calea ferată. Totodată, din cauza condițiilor meteo nevaforabile, mai multe trenuri au ajuns cu întârziere azi în Gara de Nord.

Circulație îngreunată pe mai multe drumuri

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe mai multe drumuri joi dimineața. În județul Gorj ninge abundent, iar pe DN67C Novaci – Rânca, iar între kilometrii 19 şi 34+800 zăpada pe carosabil măsoară aproximativ doi-trei centimetri. Drumarii acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Şi pe autostrada A3 Turda  – Gilău, în judeţul Cluj, ninge abundent la această oră, iar zăpada pe carosabil măsoară, pe benzile numărul unu, aproximativ un centimetru, pe alocuri. Şi aici se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Și în pasul Oituz din județul Covasna zăpada măsoară, pe alocuri, cinci centimetri, iar utilajele de deszăpezire au fost trimise la fața locului.

Pe de altă parte, Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Midia şi Mangalia au fost închise, miercuri seară, din cauza vântului puternic. Joi dimineață, doar Midia mai rămăsese închis.

Meteorologii avertizează că fenomenele meteo extreme vor continua și astăzi în toată țara.

Citește și: ANM anunță cod portocaliu de ninsori viscolite! Cum va fi vremea până vineri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top