Connect with us
Meteorologii anunta ca vremea se schimba si valorile termice vor cobori la nivel de temperaturi de iarna. Vezi informarea emisa de ANM.

Știri

VREMEA. Se intoarce iarna! Vezi avertizarea ANM

Vremea se schimba radical. Meteorologii anunta temperaturi de iarna pentru aceasta saptamana.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologica in care avertizeaza ca temperaturile vor fi in scadere, ajungand pana la valori negative, iar vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada.

VREMEA. Informarea este valabila in intervalul marti, 15 martie, ora 06.00 – vineri, 18 martie, ora 06.00. Meteorologii anunta ca vor fi temperaturi minime negative si bruma.

„In intervalul mentionat, valorile termice vor fi in scadere, iar vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Pe parcursul noptilor se vor inregistra temperaturi predominant negative si se va produce bruma in cea mai mare parte a teritoriului, dar indeosebi in nordul, centrul si estul tarii si in zonele deluroase din sud”, avertizeaza ANM.

Meteorologii mai anunta ca in cursul zilei de marti, 15 martie vor fi precipitatii slabe, mixte in regiunile nordice, iar la munte va ninge.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top