Connect with us
Cod galben de polei și de vânt, emis în această dimineață. Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață două coduri galbene. Unul dintre ele este pentru vânt, iar celălalt pentru polei.

Vremea

Cod galben de polei și de vânt. Ce zone vor fi afectate

Cod galben de polei și de vânt, emis în această dimineață. Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață două coduri galbene. Unul dintre ele este pentru vânt, iar celălalt pentru polei.

În zona montană înaltă, la peste 1600 m, intensificari ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 80…90 km/h.

De la ora 10:00 până la ora 14:00, în zona : JUDEȚUL BUZĂU: zona de munte;
JUDEȚUL PRAHOVA: zona de munte, se vor semnala : intensificări ale vântului cu viteze de peste 70 km/h. Pe creste, rafalele vor depăși 90 km/h.

De la ora 10:10 până la ora 13:00, în zona : JUDEŢUL MARAMUREŞ: Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic, Dragomirești, Săliștea de Sus, Sighetu Marmației. Precum și în Șomcuta Mare, Târgu Lăpuș, Tăuții-Măgherăuș, Ulmeni, Vișeu de Sus, Ardusat, Băiuț, Bârsana. Și în Bogdan Vodă, Boiu Mare, Botiza, Budești, Călinești, Cernești, Coaș, Coltău, Copalnic-Mănăștur. De asemenea, în Coroieni, Cupșeni, Desești, Dumbrăvița, Giulești, Groși, Groșii Țibleșului, Ieud, Lăpuș, Leordina, Mireșu Mare, Ocna Șugatag, Oncești, Petrova, Poienile Izei, Recea, Remetea Chioarului, Rona de Jos, Rona de Sus, Rozavlea, Ruscova, Săcălășeni, Săcel, Sălsig, Satulung, Șieu, Șisești, Strâmtura, Suciu de Sus, Vadu Izei, Valea Chioarului, Vima Mică, Vișeu de Jos.

Cod galben de polei și de vânt. La rafală, intensificările vor depăși 90 de km/h

JUDEŢUL BISTRIŢA-NĂSĂUD: Sângeorz-Băi, Bistrița Bârgăului, Leșu, Livezile, Poiana Ilvei, Prundu Bârgăului, Romuli, Telciu, Tiha Bârgăului şi zona de campie;

Se vor semnala : local polei.

De la ora 11:00 până la 10-12-2016 ora 17:00, în zona de munte a județului Vrancea, în zona de munte a județului Buzău, în zonele de munte ale județelor Neamț și Suceava:

Citeste si: Avertizare meteo: Cod galben de vânt în șase județe
Se vor semnala : În zona montană înaltă, la peste 1600 m, intensificari ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 80…90 km/h.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top