Connect with us
Vulpița vrea să divorțeze de Viorel - „Care vreți să mă luați?”

Știri

Vulpița vrea să divorțeze de Viorel – „Care vreți să mă luați?”

Telenovela dintre Vulpița și Viorel, continuă. Numărul mare de telespectatori interesați de subiect, fac din emisiunea Acces Direct să fie lider de audiență în fiecare zi de difuzare a telenovelei, de aproape 5 săptămâni.

Declarația șocantă a Vulpiței din mediul online a stârnit din nou controverse. Veronica Stegaru s-a filmat în timp ce mărturisea că va divorța de soțul său și că-i caută înlocuitor. Culmea, declarația avea loc chiar sub privirea dezaprobatoare a soțului ei, Viorel Stegaru. Iată care a fost dialogul dintre cei doi soți!

Declarația șocantă a Vulpiței: „Divorțez de soțul meu!”

Soarta căsniciei lor este în continuare incertă, dat fiind faptul că soția-vulpiță continuă cu declarațiile controversate în mediul online. Într-un video postat pe contul oficial de TIK-TOK al Vulpiței, aceasta mărturisește că o să divorțeze de soțul ei. Ba mai mult, a făcut această declarație în fața soțului său, cu care se pregătea să intre în direct, în emisiunea „Acces Direct”. Degeaba a încercat soțul să nege această informație, că Veronica a plusat mărturisind că și soțul său și-ar dori pe altcineva.

„- Vezi că eu divorțez de soțul meu. Care vreți să mă luați?

-Ba da, minte. Și el vrea pe alta.

-Nu divorțează, uitați-vă la „Acces Direct”!”, este dialogul dintre cei doi soți.

Soții Stegaru, „vedetele” postului

De mai bine de o lună, soții Stegaru sunt nelipsiți din platoul emisiunii „Acces Direct”.

Infidelitățile repetate ale Veronicăi Stegaru, alias „soția-vulpiță”, a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Aceștia, dar și rudele celor doi, vor să știe cum rămân lucrurile între cei doi soți după atâtea infidelități.

Mai ales că cei doi au o fetiță, pe care, în prezent, o cresc părinții lui Viorel Stegaru. Nu puțini la număr sunt cei care îi acuză de infidelitate pe cei doi soți că stau departe de fiica lor. Micuța este crescută de socrii „soției-vulpiță” în comuna Blăgești, din județul Vaslui.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top