Connect with us
Whatsapp și mesageria de la Instagram dispare. Facebook a luat decizia

Știri

WhatsApp nu mai funcționează. Sunt înregistrate mii de raportări

Aplicația WhatsApp nu mai funcționează și au fost înregistrate deja mii de raportări din lumea întreagă. Mii de oameni din întreaga lumea au raportat faptul că întâmpină probleme la trimiterea sau primirea mesajelor.

Problemele raportate pe site-ul Down Detector apar atât în mai multe țări din Europa, în special în Olanda, Elveția, Finlanda, Austria.

Au fost raportate probleme și în România, precum și în Asia, SUA, Africa de Sud sau Australia.

Whatsapp nu funcționează

Compania nu a făcut deocamdată niciun anunț oficial, însă pe Twitter a început să fie folosit hashtag-ul „whatsappdown de către utilizatorii nemulțumiți că nu mai pot folosi aplicația.

Problemele par a fi la trimiterea mesajelor, pe telefoanele cu Android, unde este afișat în aplicație „este posibil să aveți mesaje noi”, dar și pe iOS, unde aplicația nu se conectează la servere.

Citește și Facebook adaugă o funcţie mult aşteptată la WhatsApp!

După scandalul uriaș cu Cambridge Analytica, Facebook continuă eforturile pentru îmbunătăţirea serviciilor. De data aceasta fiind vorba despre aplicația care îi aparține, WhatsApp.

Versiunea pentru Android a aplicaţiei primind o nouă funcţie Group Calls, care permite folosirea apelurilor de voce şi apeluri video pentru a discuta cu până la 4 persoane în acelaşi timp.

WhatsApp suportă de ceva timp iniţierea de apeluri video şi voce folosind conexiunea la internet a telefonului mobil, însă funcţionalitatea era limitată la convorbiri unu-la-unu.

Noua opţiune Group Call poate fi activată chiar în timpul apelului aflat în desfăşurare

Persoanele solicitate să participe la o conversaţie Group Call vor putea vedea avatarul tuturor utilizatorilor conectaţi deja, decizând astfel dacă să accepte sau nu invitaţia.

Încă aflată la etapa de testare, funcţionalitatea este disponibilă doar pentru o parte dintre utilizatorii versiunii WhatsApp pentru Android, debutul oficial urmând aibă loc în curând.

Facebook a anunţat introducerea funcţiei Group Calls pentru serviciul WhatsApp în cadrul evenimentului F8 Developer Conference organizat la începutul lunii mai 2018, alături de alte îmbunătăţiri care vizează mai buna administrare a grupurilor de chat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top