Connect with us
Whatsapp, o nouă schimbare majoră. Ce funcţie vor avea la dispoziţie utilizatorii

Știri

Whatsapp, o nouă schimbare majoră. Ce funcţie vor avea la dispoziţie utilizatorii

WhatsApp va modifica funcţia prin care utilizatorii aplicaţiei pot retrage mesajele pe care le-au trimis altor utilizatori. Astfel, utilizatorii, vor avea la dispozitie peste o oră pentru a face acest lucru, scrie nme.com.

Iniţial, funcţia de retragere a mesajelor trimise altor utilizatori pe WhatsApp nu era disponibilă. Apoi, aplicaţia a introdus aeceastă funcţie, permiţându-le utilizatorilor să retragă mesajele în aproximativ şapte minute.

Mesajul trebuia şters în 6 minute din momentul în care era trimis

Curând, însă, potrivit WABetaInfo, utilizatorii vor avea la dispoziţie 68 de minute şi 16 secunde pentru a elimina mesajele pe care le-au trimis, astfel încât să nu le mai vadă nici destinatarii acestora.

Mesajele trimise pe WhatsApp se pot face prin opţiunea „şterge pentru toată lumea”, în intervalul permis de aplicaţie.

Citeşte şi ADIO, Whatsapp! Aplicaţia nu va mai funcţiona pe orice telefon mobil

Aplicaţia Whatsapp nu va mai funcţiona pe orice telefon mobil chiar de la începutul lui 2018, a anunţat compania printr-un comunicat.

Începând de la 1 ianuarie 2018, Whatsapp nu va mai funcţiona pe BlackBerry OS şi BlackBerry 10 şi nici pe Windows Phone 8.0 şi versiunile anterioare, relatează Le Figaro.

”Atunci când am lansat WhatsApp, în 2009, oamenii îşi foloseau aparatele mobile în mod foarte diferit faţă de astăzi. Aproape 70% dintre smartphone-urile cumpărate la acea vreme aveau sisteme de exploatare BlackBerry şi Nokia”, transmite compania.

De la 30 iunie, aplicaţia nu mai funcţionează nici pe Nokia Symbian S60

”Sistemele de exploatare mobile oferite de Google, Apple şi Microsoft (care reprezintă 99,5% din vânzări în prezent) reprezentau mai puţin de 25% din vânzarea de aparate mobile la acea vreme (…). Noi dorim să ne concentrăm eforturile asupra platformelor mobile celor mai utilizate”, anunţă compania într-o notă pe blog.

”A fost o decizie greu de luat, însă este (o decizie) bună (…). Dacă folosiţi unul dintre aparatele vizate, vă recomandăm să treceţi la noul Andoid, iPhone sau Windows Phone (…)”, se arată în postare.

Următoarea oprire a anumitor smartphone va privi Nokia S40, după 31 decembrie 2018, iar cele Android cu versiunile 2.3.7 şi anterioare după 1 fenruarie 2020.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top