Știri

WIZZ AIR sărbătorește a zecea aeronava la București și 11 ani de la deschiderea bazei

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană din Romănia și una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, a alocat cea de-a zecea aeronava la București și a sărbătorit 11ani de la inaugurarea bazei locale.

Aeronava Airbus A321 de ultima generafie, cu 230 de locuri, va asigura cursele pe cele mai noi rute, cu începere din București spre Atena, Goteborg, Nișă și Kutaisi, precum și frecventele crescute către destinafii din București: Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva,
Londra Luton, Paris Beauvais 9i Tel-Aviv, ln total, programul WIZZ va avea 24 de zboruri adiționale săptămânale cu plecare de la București.

În primele șase luni din 2018, mai mult de 1,6 milioane de pasageri au călătorit la bordul aeronavelor companiei din Bucuregti, în creștere cu 10olo fat5 de aceeagi perioada din anul anterior.

Pentru a răspunde cererii tot mai mari din România, WIZZ lansează 4 rute noi și crește frecventele pentru 8 curse populare din Bucuregti.

ln 2018, Anul acesta, Wizz Air oferă mai mult de 4,2 milioane de locuri la vânzare, spre 47 de destinalii din 20 de țări, cu tarife ce încep de la doar 39 de lei. Investiția totală WIZZ din București depășește 1,1 miliarde de dolari și susține piață locală de forță de muncă, în condițiile în care baza are o echipa formată din peste 400 de profesioniști în aviație și facilitează peste 2.300 de locuri de muncă anual în regiune, în industriile afiliate.

WIZZ AIR  a oferit bilete reduse pentru 19 milioane de pasageri

De la decolarea primei aeronave WIZZ de la București, în 2OO7, mai mult de 19 milioane de pasageri s-au bucurat de tarifele
scăzute WIZZ, de sistemul facil de rezervări și de serviciile de calitate de la bordul aeronavelor.

,,Sărbătorim azi aniversarea de 11 ani a bazei din București cu o aeronava complet nouă și patru noi rute. Rămânem în continuare dedicați pielei din Rom6nia și suntem nerăbdători să ne diversificăm rețeaua extinsă”, a declarat Sorina Ratz, Head of Corporate
Communications Wizz Air (interimar) în cadrul unei conferinle de presă la București .

,,În calitate de cea mai mare companie aeriană din Romînia, vom continuă să oferim oportunități cu adevărat accesibile tuturor pasagerilor noștri și vom susține în continuare turismul și economia locală.”

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă acum 141 de rute către 22 de țări (inclusiv zborul intern București – Cluj Napoca) spre toată Europa de pe zece aeroporturi locale.

În 2018, 20 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj – Napoca, Nișă, Lyon, Malmo sau Salonic din Iași.

Wizz Air operează de pe aeroporturile clin România cu o flota tânăra formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 noi și ultra- eficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, și o echipa formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More