Connect with us
Yahoo Messenger va fi închis definitiv. Când intră în vigoare decizia

Știri

Yahoo Messenger va fi închis definitiv. Când intră în vigoare decizia

Yahoo Messenger va fi inchis la mijlocul lunii iulie. Partea de Yahoo care controla platforma face parte acum dintr-o companie noua si acest serviciu nu mai avea niciun viitor.

Oath, o filială Verizon care operează Yahoo, a anunţat vineri că va închide Yahoo Messenger luna viitoare. Utilizatorii nu vor mai avea acces la acest serviciu începând cu data de 17 iulie.

„În prezent nu există niciun produs disponibil care să înlocuiască Yahoo Messenger. Experimentăm în mod constant cu noi servicii și aplicații, dintre care una este o aplicație de mesagerie de grup doar pe invitație, numită Yahoo Squirrel (în prezent în versiune beta)”, a anunţat compania.

Yahoo Messenger va fi închis definitiv

Yahoo a lansat prima versiune Messenger în martie 1998, sub numele Yahoo Pager. De atunci, serviciul a fost folosit de sute de milioane de utilizatori, Yahoo câştigând bătălia globală cu competitori precum ICQ sau Microsoft Messenger. În ultimii ani a pierdut însă teren în faţa WhatsApp, Facebook Messenger şi Snapchat.

Citește și Facebook adaugă o funcţie mult aşteptată la WhatsApp!

După scandalul uriaș cu Cambridge Analytica, Facebook continuă eforturile pentru îmbunătăţirea serviciilor. De data aceasta fiind vorba despre aplicația care îi aparține, WhatsApp.

Versiunea pentru Android a aplicaţiei primind o nouă funcţie Group Calls, care permite folosirea apelurilor de voce şi apeluri video pentru a discuta cu până la 4 persoane în acelaşi timp.

WhatsApp suportă de ceva timp iniţierea de apeluri video şi voce folosind conexiunea la internet a telefonului mobil, însă funcţionalitatea era limitată la convorbiri unu-la-unu.

Noua opţiune Group Call poate fi activată chiar în timpul apelului aflat în desfăşurare, invitând la discuţie şi alte persoane din agenda de contacte.

Opțiune nouă pentru Whatsapp

Persoanele solicitate să participe la o conversaţie Group Call vor putea vedea avatarul tuturor utilizatorilor conectaţi deja, decizând astfel dacă să accepte sau nu invitaţia.

Încă aflată la etapa de testare, funcţionalitatea este disponibilă doar pentru o parte dintre utilizatorii versiunii WhatsApp pentru Android, debutul oficial urmând aibă loc în curând.

acebook a anunţat introducerea funcţiei Group Calls pentru serviciul WhatsApp în cadrul evenimentului F8 Developer Conference organizat la începutul lunii mai 2018, alături de alte îmbunătăţiri care vizează mai buna administrare a grupurilor de chat.

1 Comment

1 Comment

  1. linaura5

    2018-06-10T00:21:46+03:00 at 0:21

    pourquoi est il clôturé MESSENGER YAHOO???? est il de même corrompu comme d’autres plateformes qui ont été obligée a changer d’interface et ne plus laisser des traces????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top