Connect with us

Știri

Zayn Malik paraseste trupa One Direction

Zayn Malik paraseste trupa One direction dupa 5 ani alaturi de colegii sai.

Tanarul a dat vestea fanilor pe pagina oficiala de facebook a trupei. El a declarat ca viata sa alaturi de One Direction a fost mai mult decat si-ar fi putut imagina, insa dupa 5 ani simte nevoia sa paraseasca trupa.

Pe aceasta cale artistul si-a cerut scuze de la fanii sai si a precizat ca trebuie sa ia deciziile pe care inima sa le considera corecte. Totodata, Malik a declarat ca isi doreste sa fie un tanar normal de 22 de ani, care sa poata avea o viata normala in afara recflectoarelor. „Stiu ca am patru prietnei pe viata in Louis, Liam, Harry and Niall. Ei vor continua sa fie cea mai buna trupa din lume.”, a declarat Zayn Malik.

Ceilalti membrii ai formatiei au scris pe pagina de facebook ca respecta decizia colegului lor. „Ultimii cinci ani au fost mai mult decat uimitori, am trecut prin foarte multe impreuna, asadar vom ramane mereu prieteni.”, au declarat ceilalti membrii ai trupei.

Aceasta stire vine in urma deciziei lui Zayn Malik de a parasi turneul mondial in care se afla formatia pe motiv de stres.

Sursa foto: mychordbook.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top