Connect with us
Zboruri București - Roma la Blue Air, suplimentate de la 1 februarie 2017. Ce prețuri au biletele și ce oferă compania pasagerilor săi.

Știri

Zboruri București – Roma: Blue Air crește frecvența zborurilor de la 1 februarie

Compania aeriană Blue Air a anunțat că suplimentează zborurile pe ruta București – Roma și retur. Măsura se aplică începând cu 1 februarie 2017.

„Incepand cu 1 februarie puteti calatori mai des din Bucuresti catre Roma si retur!

Am suplimentat numarul de zboruri operate intre Bucuresti si Roma, astfel ca pentru sezonul de iarna vor fi disponibile 14 zboruri saptamanale, iar din 26 martie vor fi operate 21 de zboruri saptamanale.

In plus, pasagerii care vor calatori pe aceasta ruta vor beneficia de un snack gratuit (sandwich), precum si de bauturi racoritoare/naturale, apa si cafea.

Puteti rezerva biletele online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau de la agentiile Blue Air si partenere”, a anunțat compania.

Zboruri București – Roma la Blue Air: Prețuri

Blue Air, a doua linie aeriană din România după numărul de pasageri, a anunţat că va creşte de la 1 februarie numărul de zboruri dintre aeroportul Henri Coandă din Bucureşti şi Fiumicino din Roma. Preţurile încep de la 19,99 euro pentru o călătorie doar dus.

Preţul are taxe incluse şi include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top