Connect with us
Zoburi întarziate pe Aeroportul internațional Cluj

Știri

Zbouri întârziate / redirecționate pe aeroportul din Cluj din cauza ceții

Ceața provoacă din nou probleme pe aeroportul din Cluj Napoca. 7 zbouri au fost întarziate sau redirecționate din cauza vremii. Județul Cluj se află sub cod galben de ceață până la ora 13.00.

Şapte curse aeriene spre şi dinspre Aeroportul Internaţional Cluj au suferit modificări de program, au fost redirecţionate spre Aeroportul Transilvania din Sibiu sau chiar anulate din cauza ceţii din zonă, care a redus vizibilitatea la mai puţin de 300 de metri.

Zbouri întârziate Aeroport Cluj Napoca 25 noiembrie

Astfel, trei curse spre Karslruhe, Charleroi şi Memmingen ale companiei Wizz Air au fost redirecţionate la Aeroportul Sibiu, pasagerii urmând să ajungă la acolo cu autocare puse la dispoziţie de compania aeriană. De asemenea, cursa spre Bucureşti/Otopeni, planificată să decoleze la ora 08.10, va decola la ora 13.00.

Probleme din cauza vizibilităţii reduse sunt şi la sosirea aeronavelor pe aeroport. La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit reprezentanţilor aeroportului, cursa Wizz Air dinspre Bergamo, care trebuia să aterizeze joi la ora 23.35 a fost reprogramată şi va ajunge la Cluj-Napoca vineri, la ora 12.40. Întârzieri mai au cursele spre Luton şi Bucureşti/Otopeni, ambele WizzAir, dar şi cursa Blue Air spre Bucureşti/Otopeni.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de ceaţă emis pentru judeţul Cluj până la ora 13.00. Potrivit atenţionării, vizibilitatea este, local, sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

Ce poți să faci dacă  zborul tau a fost anulat?

În primul rând verifică care este politica de relații cu clienții și caută procedura de despagubire. Apoi formulează o cerere către compania aeriană și așteaptă un răspuns.

Cum poți vedea dacă zborul tău are întarzieri sau probleme?

Pe site-ul aeroportului de plecare sau cel de destinație găsești toate informațiile necesare. De asmenea instalează aplicațiile mobile pe telefon ale comoaniei aeriene la care ai bilet.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top