Connect with us
Zeci de VICTIME în Germania după ce un vas de croazieră a lovit pilonul unui pod

Știri

Zeci de VICTIME în Germania după ce un vas de croazieră a lovit pilonul unui pod

Tragedie fără margini! Zeci de victime în Germania, după ce un vas de croazieră, cu 129 de oameni la bord, a lovit pilonul unui pod peste Rin.

27 de persoane au fost rănite, aseară, după ce un vas de pasageri elveţian care naviga pe fluviul Rin s-a lovit de pilonul unui pod peste o autostradă în apropiere de Duisburg, în vestul Germaniei.

Vasul de croazieră ‘Swiss Crystal’, cu 129 de oameni la bord, majoritatea belgieni, olandezi şi luxemburghezi, avea ca destinaţie Olanda.

Din cele 27 de persoane rănite, majoritatea au doar leziuni uşoare, potrivit poliţiei. Patru dintre cei despre care s-a crezut iniţial că au fost răniţi grav au fost externaţi din spital în această dimineaţă, potrivit agerpres.ro.

Nava s-a izbit de un pilon de susţinere al autostrăzii A42, suferind avarii la prova

La scurt timp după accident, echipajul şi pasagerii au fost transferaţi pe o altă navă de croazieră, care s-a oprit pentru a oferi ajutor. La operaţiunea de salvare au fost folosite şi ambarcaţiuni ale departamentului de pompieri.

Pasagerii teferi şi-au putut continua călătoria peste o oră, după ce compania elveţiană Scylla, organizatoarea croazierei, le-a pus la dispoziţie o altă navă. Alţii au preferat să înnopteze în hoteluri din apropiere sau să plece acasă.

Potrivit poliţiei, podul avariat va fi redeschis circulaţiei doar după efectuarea unor verificări la structura de rezistenţă, cel mai probabil în cursul zilei de miercuri.

Poliţia fluvială a deschis o anchetă în acest caz.

Citește și GRAV accident la ieșirea din București. Elicopterul SMURD la fața locului, mai mulți răniți

Accident la ieșirea din București pe DN2 în această dimineață. Două persoane au fost grav rănite iar la fața locului a ajuns de urgență un elicopter SMURD.

Un grav accident rutier s-a produs în comuna Afumați. Un șofer a derapat, a intrat cu autoturismul într-un copac și s-a răsturnat.

A fost nevoie și de intervenția unui elicopter SMURD

În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, iar o alta se află în stare gravă.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers.

Citește și Un ÎNGER a apărut pe cer în ziua de Crăciun. Oamenii au rămas înmărmuriți de uimire

Apariţie ciudată pe cer, de Crăciun, în localitatea Saravale. Oamenii au ieșit din case şi au privit vrăjiţi. Mulţi au spus că seamănă cu un înger.

Mai mulți localnici din Saravale au postat pe Facebook poze cu o ciudată apariţie pe cer, deasupra localității, în noaptea de Crăciun. Potrivit martorilor, imaginea de pe cer ar aduce cu cea a unui înger.

Oamenii au ieșit din case și au făcut mai multe poze

Ulterior, pozele făcute de oameni au fost urcate rapid pe Facebook unde au strâns rapid sute de aprecieri și comentarii.

Potrivit acestora, ciudatul obiect a stat o vreme nemișcat, apoi s-a apropiat de pământ, pentru ca să dispară aproape dintr-o dată.

Deocamdată fenomenul neobișnuit nu a putut fi lămurit, explicațiile martorilor variind între un fenomen natural neobișnuit, până la o apariție fantomatică sau chiar un obiect zburător neidentificat.

Citește și Fenomene PERICULOASE în mai multe județe din România. Ce anunță specialiștii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top