Connect with us

Știri

Zi CRUNTA pentru ADI MINUNE! Astazi poate pierde toate ‘LOVELELE’ si risca PUSCARIA!

Zi extrem de dificila pentru Adi Minune! Manelistul se infatiseaza astazi din nou la procurori pentru a lamuri de unde si-a strans averea pe care o are. Intrucat cantaretii de manele nu sunt fiscalizati, activitatea este considerata una la negru.

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Adi Minune nu isi poate justifica o buna bucata din avere. Suma la care se refera ANI este diferenta dintre veniturile dobandite si cele realizate, in timpul in care era consilier la Stefanestii de Jos.

CITESTE SI: CE DECIZIE-SOC A LUAT GABRIELA CRISTEA IN LEGATURA CU TATAL EI BOLNAV

Adi Minune se apara sustinand ca este un abuz ceea ce ii fac autoritatile si va dovedi ca averea sa poate fi justificata. Cazul lui Adi Minune va fi dezbatut astazi, toata ziua, la Curtea Suprema. Adi Minune este ferm convins ca va iesi achitat din aceasta poveste.

In cazul unei sentinte negative, manelistul risca opt ani de inchisoare, lucru care nu ii trece deloc prin cap. Adi Minune s-a bagat in politica in urma cu cinci ani, insa din cauza scandalurilor din comuna Stefanestii de Jos, acesta a renuntat la aceasta cariera alternativa si s-a intors la muzica.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top