Connect with us

Știri

Zodia binecuvântată de solstițiul de iarnă 2018

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătorile de iarnă, iar toată lumea începe să simtă magia acestor zile. Iată care este zodia binecuvântată de solstițiul de iarnă.

Pe data de 22 decembrie are loc solstițiul de iarnă. Este ziua solstițiului de iarnă, când Soarele răsare cu 23° 27′ la sud de punctul cardinal est și apune tot cu același unghi spre sud față de punctul cardinal vest.

Citește și: Horoscop ACVARIA 17 – 23 decembrie 2018. Zodiile care vor avea o săptămână de vis

La momentul amiezii el „urcă” – ținând cont de latitudinea medie a tării noastre, de 45° – la numai 21° față de orizont. În consecință, la această dată, durata zilei are valoarea minimă din an, de 8 ore și 50 minute, iar durata nopții are valoarea maximă, de 15 ore și 10 minute (pentru București). Evident, în emisfera sudică a Pământului fenomenul are loc invers, momentul respectiv marcând începutul verii astronomice.

În această zi are loc cea mai lungă noapte din an, iar acest eveniment afectează și zodiile. Solstițiul de iarnă începe vineri, 21 decembrie, în sezonul Capricornului.

Acest semn zodiacal este cel mai „vechi”, iar cu asta vine și determinarea specifică. În această perioadă a anului, Capricornii par reci și distanți, însă, în realitate, aceștia se concentrează pe lucrurile pe care le au de făcut.

Unii dintre ei ar putea să dea impresia că sunt extrem de sobri, dar acest lucru se datoriează influenței lui Saturn, care domină zodia. În această perioadă, este cel mai bun moment pentru Capricorni ca să își canalizeze ambițiile și să se concentreze pe obiectivele lor. Pot face acest lucru fie în timpul sărbătorilor de iarnă, fie după.

La ce trebuie să fie atenți nativii în aceste zile

Efectele Lunii Pline în Rac de pe 22 decembrie îi va ajuta pe nativii zodiei ca timp de două săptămâni să realizeze lucruri pe care nu au reușit să le realizeze în timpul anului.

Se vor simți mai sensibili ca de obicei. Ar fi bine să nu se lase definiți de trecut în această perioadă și să nu îi lase pe ceilalți să decidă pentru ei. Doar ei pot decide de ce au nevoie și când. Este timpul să își facă în această perioadă cunoscute intențiile către ceilalți și să culeagă roadele muncii lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top