Zodiac chinezesc duminică 29 noiembrie 2020. Zi fabuloasă pentru Cocoși

Zodiac chinezesc duminică 29 noiembrie 2020. Ziua de duminică este foarte liniștită pentru zodii. Ea vine ca un pansament după o săptămână nu foarte ușoară. Veștile bune vor veni, din câte se pare, pentru cocoș. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de surprize extrem de plăcute.

Zodiac chinezesc duminică 29 noiembrie 2020

Șobolan

Vei petrece ziua stând și relaxându-te după o săptămână în care ai fost pe fugă. Meriți un pic de timp pentru tine și pentru familia ta.

Bivol

Niciodată nu e prea târziu să-ți asumi greșeala și să încerci să o repari. Orgoliul nu își are rostul în cele mai multe dintre cazuri. Fii bun și iertător!

Tigru

Tigrii sunt puși pe treabă azi, chiar dacă au tot timpul din lume să se relaxeze și să nu facă nimic. Mai spre seară și-au pus în plan să vizioneze un film bun alături de persoana iubită.

Iepure

Ziua bună se cunoaște de dimineață, la fel și cea proastă. De voi ține cum continuați această zi și ce faceți să o schimbați în cazul în care nu vă aduce nimic bun.

Dragon

Primiți o vizită surpriză din partea cuiva care are nevoie de ajutorul vostru. Pe de o parte veți fi bucuroși de această reîntâlnire, iar pe de altă parte vă veți implica în rezolvarea problemei.

Șarpe

Ai un chef nebun de plimbări lungi alături de persoana iubită, în orașe în care nu ai mai fost, însă știi că perioada asta este dificilă în ceea ce privește turismul. Încearcă să te reorientezi.

Cal

Este posibil să aveți o discuție contradictorie cu un membru al familiei. Mai ales dacă este vorba despre o persoană în vârstă, încercați să fiți politicos și răbdător și să nu ridicați tonul.

Horoscop 29 noiembrie 2020

Capră

Începeți să vă pregătiți pentru sărbătorile de iarnă. Ați scos bradul, globurile și celelalte decorațiuni și mai mai că vine să vă apucați de treabă.

Maimuță

Evitați gândurile negre! Nu vă ajută la absolut nimic, ba dimpotrivă. Alungați-le din mintea voastră și vedeți partea plină a paharului.

Cocoș

Pentru voi, ziua de astăzi este fabuloasă. O veste mare veți primi în a doua parte a zilei. Poate fi ceva care implică o sumă impresionantă de bani cu care vă veți face toate poftele.

Câine

Știi că e mai greu cu banii în această perioadă, dar ții neapărat să faci o cheltuială așa, pentru inima ta. Indicat ar fi să te consulți cu partenerul/partenera.

Mistreț

Ai acumulat destul de multă oboseală și simți nevoia de o pauză. Ei bine, ai noroc, pentru că și-a dat Universul 4 zile libere.

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More