Connect with us
Zodiile care nu sunt sincere atunci când spun „TE IUBESC”

Știri

Zodiile care nu sunt sincere atunci când spun „TE IUBESC”

„Te iubesc” nu este singura modalitate de a spune „te iubesc”. Spunând că „Te iubesc” este un pas mare într-o relație. Unii oameni nu au nicio problemă spunând, în timp ce alții se opresc la gândul de a spune aceste trei cuvinte mici. Uneori, nici nu trebuie să spunem nimic pentru ca cealaltă persoană să știe că o simțim.

Nu trebuie întotdeauna să ne verbalizăm sentimentele și, uneori, tăcerea le face cu atât mai speciale.

Probabil deja știți cum propria ta zodie se comportă în jurul oamenilor atunci când ai o pasiune pentru ei sau cum personalitatea ta se potrivește cu zodia ta, dar cât de mult știi despre semnul zodiacal al celuilalt? Despre un Berbec sau Fecioară va fi greu să afli dacă te iubește într-adevăr sau nu.

Fiecare semn îți exprimă dragostea față de tine într-un mod diferit, care, desigur, este confuz, mai ales dacă ești tipul de fată care analizează tot.

Acest ghid este perfect pentru cine dorește să știe dacă spune ceea ce vrea să spună, chiar dacă nu spune aceste trei cuvinte mici.

Care sunt zodiile care spun sincer „TE IUBESC”

BERBEC

Berbecul este simplu în aproape tot ceea ce face și iubirea nu face excepție. Ei abordează fiecare situație cu logică, așa că dacă ei vă spun „Te iubesc!”, vine dintr-un loc foarte adânc.

TAUR

Dacă există un lucru pe care Taurul îl iubește mai mult decât mâncarea, este dragoste pasională. Dacă vreodată aveți dileme cu privire la faptul că vă iubește sau nu, atenție la acțiunile sale.

GEMENI

Gemenii arată dragostea în cuvintele lor, fără a trebui să spună de fapt „Te iubesc”. Fiind creaturi sociale și romantice fără speranță poate fi o combinație periculoasă, dar într-un fel Gemenii transmit foarte bine.

RAC

Racul este extrem de atras de cineva care are propriile sale ambiții în afara relației. Atunci când un Rac este îndrăgostit, ei se protejează mai mult de ceilalți.

LEU

Credința și energia unui Leu joacă un rol important în relațiile sale. Un Leu iubește foarte mult libertatea în tot ceea ce fac, dar când se îndrăgostește, ei încetează să se gândească atât de mult la ei înșiși și încep să-și facă mai mult timp pentru tine.

FECIOARĂ

O Fecioară poate fi greu de „citit” când vine vorba de dragoste. Ei urăsc senzația de vulnerabilitate și lăsând pe cineva să-i iubească necondiționat, îi pot speria puțin. Răbdarea este o calitate care te va duce departe cu o Fecioară, așa că pregătește-te pentru o anumită timiditate la începutul relației tale; acesta este un concept nou pentru ei!

BALANȚĂ

Balanța nu are timp să se întrebe dacă ești „ACEEA”. Îi place să fie prieten cu toată lumea, deci poate fi greu să-ți spună dacă te iubesc sau dacă ești doar unul dintre prietenii lor. Dacă respectați o Balanță la fel de mult cât vă respectă, relația voastră va ajunge departe.

SCORPION

Barbații Scorpion sunt foarte pasionali și seducatori. Iubesc dragostea atât timp cât vine cu sexul și drama. Ei pot fi foarte intenși cu oamenii, ceea ce îi poate speria pe ceilalți.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este un semn aventuros și se îndrăgostește când nu își dă seama. Ei tind să-și piardă inhibițiile când vine vorba de a se îndrăgosti. Ei sunt cei mai atrași de cei care îi lasă să-și păstreze libertatea, în loc să-i lege într-o relație.

CAPRICORN

Când Capricornul caută dragostea, ceea ce doresc cu adevărat este cel mai bun prieten. Nu sunt îngrijorați să găsească un iubit pasional sau un spirit liber; ar prefera mai degrabă pe cineva care dorește aceleași lucruri pe care le fac ei. Capricornul iubește familia și planifică întotdeauna pentru viitor.

VĂRSĂTOR

Poate fi greu să afli dacă Vărsătorul te iubește la început pentru că poate părea atât de detașat și de neatins, dar când sunt îndrăgostiți, toată atenția lor se îndreaptă spre partener.

PEȘTI

Peștii sunt timizi și emoționali, așa că tind să-și trateze inima ca sticla. Cel mai rău lucru care ar putea să li se întâmple este să-și rupă inima (chiar dacă iubesc să fie îndrăgostiți). Astfel ei sunt rezervați în a-și arăta ceea ce simt pentru partener.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top