Connect with us
Zodiile feminine care suferă din iubire în 2019

Știri

Zodiile feminine care suferă din iubire în 2019

Anul acesta nu este unul tocmai fericit pentru câteva zodii. Iată care sunt zodiile care nu au parte de iubire în 2019.

Deși vine cu o mulțime de noi începuturi și de speranțe, anul 2019 nu este nici pe departe anul în care nativii zodiei Rac să își găsească o persoană specială. Chiar dacă au multe de oferit și își pun inima pe tavă, dragostea îi va ocoli pe mulți nativi ai zodiei Rac.

Cei care sunt deja într-o relație se pot trezi cu mari dezamăgiri în dragoste. Nu au cu cine să își împărtășească visurile și aspirațiile. Chiar dacă apar o mulțime de oportunități pe plan profesional, dragostea îi va ocoli pe nativii zodiei Rac.

Se vor chinui să se facă plăcuți și iubiți, iar încercările lor vor da greș. Va fi o adevărată lovitură, mai ales pentru nativele zodiei, care nu vor înțelege ceea ce fac greșit și le vor cere sfaturi celorlalți.

Abia spre finalul anului norocul le-ar putea surâde nativilor zodiei. Nu trebuie să dispere și să aibă încredere în faptul că norocul ni-l putem face și singuri.

A doua zodie ocolită de dragoste în 2019 este zodia Fecioară. Nativii acestei zodii care sunt deja într-o relație se pot trezi părăsiți fără prea multe explicații. Unora li se va reproșa faptul că sunt prea perfecționiști, altora că muncesc prea mult și că nu petrec suficient timp acasă.

Nativii zodiei Fecioară, sfătuiți să se gândească la lucrurile importante din viața lor

Din acest motiv, nativii zodiei Fecioară ar trebui să își prioritizeze lucrurile și să se gândească la ce este cu adevărat important pentru ei în acest an.

Despărțirile bruște îi pot afecta, însă nativii zodiei Fecioară sunt cunoscuți pentru faptul că sunt puternici și pot trece peste orice lucru, oricât de greu ar fi. Ar trebui, însă, să nu își piardă speranța și să aibă inima deschisă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top