Connect with us
Grațiela Duban, dezvăluiri incendiare: „Am fost avertizată că îi cam fug ochii după femei”

Știri

Grațiela Duban, dezvăluiri incendiare: „Am fost avertizată că îi cam fug ochii după femei”

Grațiela Duban este una dintre cele mai controversate personaje ale emisunii Survivor România. După ce a fost prinsă în ipostaze tandre cu un coleg de echipă, au început să apară tot felul de bârfe și speculații pe această temă și mulți s-au gândit că ea va avea probleme în mariaj odată ce se va întoarce acasă. Cu toate acestea, se pare că relația celor doi este una foarte strânsă. Iată ce declara Grațiela despre Andrei Duban cu ceva timp în urmă.

Grațiela Duban, dezvăluiri incendiare: „Am fost avertizată că îi cam fug ochii după femei”

Grațiela s-a căsătorit cu Andrei duban de aproape 9 ani. În 2016, ea a acordat un interviu şi, la un moment dat,  a fost întrebată ce ştia despre Andrei Duban înainte să-l cunoască personal. “Nu ştiam foarte multe lucruri despre el. Aşa fugitiv… ştiam că a prezentat Loto şi am fost avertizată că este cam… hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine. Acum, după șase ani de relaţie, pot spune că este un familist convins; un om tare bun care ştie să iubească. M-a convins să spun “DA” pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult!”, a mărturisit Graţiela, potrivit wowbiz.ro

Andrei Duban a susținut-o pe Grațiela din prima clipă, chiar dacă mulți au acuzat-o că se apropie prea mult de anumiți colegi de echipă.

”Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară”, a spus Andrei Duban la Fan Arena.

Citește și: Cum se descurcă Simona Secrier după moartea lui Mihai Constantinescu: “Sunt ca un nou-născut”

 

 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top