Connect with us
Survivor România la Kanal D. Lista concurenților

Știri

Survivor România la Kanal D. Lista concurenților

Survivor revine în România după mai multe tentative de încercare al acestui format, sub diverse formate apropiate. Unele încercate chiar și de Kanal D. 10 concurenți au fost aleși de Kanal D, prin „casting”, și printre cei aleși regăsim și o fosta ispită Insula Iubirii. Andi de la Insula iubirii este acum în tabăra Kanal D.

Când începe Survivor? Sămbătă, 18 ianuarie 2020, la Kanal D, de la ora 20:00.

Cine concureaza la Survivor?

Reality Show-ul se va filma în Republica Dominicană, unde cei 10 concurenți vor înfrunta provocările cele mai grele. Se spune despre Surivor că este cel mai dur show de televiziune de tip reality.

Diferiți ca vârstă, concurenții, 5 fete și 5 băieți, vor fi testați având în vedere că abilitățile fizice sunt la cote înalte.

Fetele concurente la Survivor

Adriana Popescu deschide lista fetelor concurente, are 29 de ani și 4 copii. În prezent este angajată la un magazin de articole sportive, Adriana a practicat timp de 19 ani un sport dur, rugby la Universitatea din Cluj.

„Am decis să particip la pentru fetița mea, Eva. Vreau să înțeleagă că și femeile sunt puternice, nu neaparat fizic, cât mai ales psihic. Vreau să câștig competiția și sper ca telespectatorii care mă vor privi să spună ‘Da! Femeile pot! O mămică a câștigat Survivor!’ Noi, mamele, suntem niște supraviețuitoare”, a declarat Adriana Popescu.

Elena Karina Fetica are 24 de ani și este din Craiova. Adeptă a unui stil de viață sănătos și pasionată de fitness, Elena a practicat timp de 6 ani și un sport de contact kickboxing.

„Particip la Survivor România ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred că am atuurile necesare pentru a supraviețui”, declară Elena Karina Fetica despre motivele care o aduc în competiție.

Ema (Emanuela Carmen Huruiala) este contabilă și are 30 de ani. Provine din Reșița, iar sportul face parte din viața sa.

„Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi; sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor”, explică Emanuela Carmen Huruiala.

Lola (Lilia Crudu) locuiește de 12 ani în București, dar provine din Moldova, Chișinău. Se ocupă cu vânzarea asigurărilor de viață, iar cea mai mare pasiune a ei este muzica. Uneori este MC. Lola are 32 de ani.

„Sunt în această competiție pentru a-mi demostra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povesti copiilor și nepoților mei”, afirmă Lilia Crudu.

Claudia Mirela Rostaş are 28 de ani și este din Cluj Napoca. Este femeie de serviciu, iar in timpul liber face voluntariat. A făcut și sport și este o mare iubitoare al show-ului Survivor.

„Îmi place experiența , am urmărit formatul și îmi doresc să văd dacă anii de sport mă vor ajută acolo. Îmi doresc să fiu în Dominicană și să lupt”, spune aceasta.

Concurenți Survivor băieți

Andrei Ciobanu are 29 de ani, locuiește în Bacău acolo și unde profesează ca profesor de canto. Face sală de 13 ani și vrea să-și testeze limitele la cel mai dur reality show din România – Survivor.

„Particip la Survivor România ca să trăiesc cea mai tare experiență din viață mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepăşesc, vreau să învăț și să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depășesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!”, spune Andrei Ciobanu.

Remus Laurențiu Mihai are 41 de ani și este din București. Este pilot și zboară pe elicoptere și avioane.

„Am ales acest gen de concurs pentru că dintotdeauna am urmărit o astfel de provocare, cu oameni din medii diferite, cu caractere care se cunosc cu adevărat atunci când se află în situații limită, dincolo de confortul zilnic. Doar așa te cunoști cu adevărat. Consider că nicio provocare nu este suficient de mare pentru aceia care doresc să-și scrie singuri destinul. Aștept cu nerăbdare să mă cunosc mai bine, atât ca relaționare socială cât și ca abilități. Toți vom descoperi luptătorul din noi, gata să-și provoace și să-și depășească limitele”, spune, plin de încredere, Remus Laurențiu Mihai.

Cristian Marius Ioniță are 27 de ani și este managerul unui restaurant din Marea Britanie. De loc este din București, dar mai bine de trei ani își petrece viața în orașul Reading.

„Particip la pentru a ieși din zona de confort și pentru a-mi depăși limitele. Am mare încredere în forțele proprii și în echipa mea”, a declarat acesta.

Emanuel Neagu are 23 de ani și este de profesie dansator profesionist. Este de loc din Prahova, dar locuiește în București.

„M-am înscris la din pasiune pentru sport și pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ și mă descurc în orice situație”, afirmă acesta.

Andi Constantin are 28 de ani și este originar din Băicoi, Prahova, dar locuiește în București. A devenit cunoscut după ce a participat, în mai multe sezoane, la Insula Iubirii, unde a fost ispită. Andi a fost în mijlocul unui scandal mediatic când s-a descoperit că face videochat.

„Am ales să particip la pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, declară Andi Constantin.

Reality show-ul Survivor România începe pe 18 ianuarie 2020, la Kanal D, de la ora 20:00. HUFF și ȘTIRITV te vor ține la curent cu evoluția concurenților, sub format live text.

Lista concurenților este deschisă, aceștia sunt doar primii 10 din Survivor.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top