Connect with us
Facebook a hotărât să pună capăt fenomenului fake live (transmisiuni în direct false), anunțând că va dezactiva funcția pentru paginile care fac acest lucru.

Știri

Atenție! Facebook va dezactiva această funcție! Iată ce nu trebuie să faci

Facebook încearcă să stopeze fenomenul transmisiunilor video false (fake live) și a pregătit măsuri dure în acest sens.

După ce mai multe pagini și utilizatori au recurs la postarea unor imagini sau filmări repetitive, pretinzând că sunt transmisiuni în direct, gigantul american a decis să pună capăt acestui fenomen.

Conţinutul video live este favorizat pe Facebook, fiind adus mai sus în feed-ul utilizatorilor decât alte tipuri de postări. Compania americană are interesul de a genera şi afişa cât mai mult video, pentru a putea plasa reclame, scrie news.ro.

De la începutul acestei săptămâni, Facebook și-a actualizat termenii privind transmisiunile live și a adăugat o clauză care interzice folosirea de imagini statice, animate sau repetitive care induc eronat ideea că ar fi o transmisiune în direct.

Paginile care nu se conformează vor fi pedepsite, la început, cu reducerea vizibilității, iar dacă vor continua, li se va dezactiva funcția de Facebook live.

Citește și: Facebook închide conturi! Zeci de mii de conturi au fost deja dezactivate!

Citește și: Breșă de securitate în aplicația Whatsapp: virus care sparge conturile. ATENȚIE când primiți fotografii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top