Connect with us

Știri

Facebook se schimbă! Ce noutate va fi disponibilă de Halloween FOTO!

Facebook va avea o funcție specială, inspirată de la Snapchat, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Astfel, în modul Live, Facebook va permite aplicarea unor filtre cu măști înfricoșătoare pentru această zi.

Pentru a utiliza noile filtre, utilizatorul trebuie să înceapă streamingul LIVE și să apese pe „bagheta magică” de unde poate alege iconița de măști. Poate alege între masca unui craniu, regina malefică, dovleac sau vrăjitoare. Totodată vor fi disponibile și reacții caracteristice acestei zile.

Citește și: ATENȚIE! Ultima metoda prin care îți poate fi furată parola de Facebook

Aceasta este doar una dintre modificările care se anunță videoclipurilor LIVE ale Facebook. Recent, Chris Cox, Chief Product Officer în cadrul gigantului american a anunțat că se pregătește o nouă funcție care să transforme videoclipurile în opere de artă.

facebook-halloween

Astfel, utilizatorii vor avea ocazia, cu ajutorul unei funcții similare cu aplicația Prisma, să aplice filtre care să transforme videoclipurile în picturi similare cu cele ale lui Van Gogh sau Monet. Noua funcție va folosi realitatea augmentată.

”Vrem să transformăm camera într-o unealtă de creativitate, iar acesta este unul dintre modurile ideale”, a spus Cox. Filtrele sunt, momentan, la stadiul de prototip și va mai dura până când vor fi implementate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top